IP: 82.139.156.* 09.02.07, 10:24
Jakie sa domowe sposoby na zatoki?
Obserwuj wątek
    • ibelin26 Re: zatoki!! 09.02.07, 10:48
      A konkretnie co ci dolega?
      • asiara74 Re: zatoki!! 09.02.07, 11:15
        Ja lecze teraz moje dziecko. Robię mu inhalacje(kroplami ihalol zwykła parówka
        nad gorącą wodą), krople do nosa xylogel, ale jeszcze jeżdzimy do lekarza na
        czyszczenie nosa (dzisiaj wyciagnęli mu z tych zatok ciekawe okazy he he)
      • Gość: gosc Re: zatoki!! IP: 82.139.156.* 09.02.07, 11:33
        Niby nie mam kataru a jednak czuje ze cos tam spływa mi po gardle, Z nosa
        wydziela sie taka galaretowata wydielina,przezroczysta, puchnie mi
        powieka,czasem czuje taki tępy ból głowy w okolicach oczu, oczy łzawia i sa
        zaczerwienione i jeszcze jedno mam zawroty głowy.
        • asiara74 Re: zatoki!! 09.02.07, 11:47
          Masz zatkane zatoki jak mój młody. Tez nie miał kataru a jak odetkali to leci mu
          teraz z nosa a nie tylko do gardła(po czym kaszlal 3 tygodnie). Idz do laryngologa.
          • Gość: wiejska baba nie nma domowych metod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:16
            z zatokami nie ma żartów, możesz tylko pomódz inhalacjami , ciepłą czapką,
            niewychodzeniem z domu gdy opada rosa( poważnie)unikaniem przeciągów. Acha
            zawsze susz dokładnie włosy . Panmietaj zatoki lubia powracac smileniestety
            chore...
            • Gość: Aga Re: ... a na pewno to zatoki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:18
              Od tygodnia (byłam wówczas przeziębiona, z gorączka, ok. 3 dni) mam ból głowy
              nad brwiami, prawa strona bardziej boli. Nie jest to ból duży ale mnie wkurza.
              Mam wrażanie, że oczy mam popuchnięte choć nic opuchlizny nie widać. Czasami,
              tak mocno mnie zaboli w jednym punkcie, że aż strach ale to ułamek sekundy.
              Nigdy nie miałam chorych zatok dlatego nie brałam pod uwagę takiej dolegliwości.
              Ale czy na pewno są to zatoki? Nie mam czasu iść do lekarza ( nowa praca). Może
              to jednak jakieś pogodowe sprawy - mamy aurę taka jaką mamy.
              Zatoki trzeba leczyć u lekarza? A same te dolegliwości nie przejdą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka