Dodaj do ulubionych

lactovaginal

IP: *.z211-94-67.customer.algx.net 20.02.07, 05:22
hej dziewczyny
ostatnio ostro kurowalam sie antybiotykami i chyba cos nie poszlo...
zanim wybiore sie do gina zastanawiam sie czy lactovaginal pomoze na
dolegliwosci, ktore z grubsza wygladaja na jakas grzybica
sprawa jednak jest taka, ze zastanawiam sie czy lactovaginal to nazwa
miedzynarodowa... bo leku musze szukac na wyspach.
dzieki, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • beberebe Re: lactovaginal 20.02.07, 07:43
      mam to samo - od 3 dni biorę lactovaginal i chyba niewiele pomogło, czuję że
      wizyta mnie nie ominie
      • Gość: sundry Re: lactovaginal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 08:19
        Lactovaginal na grzybicę to musztarda po obiedzie.Trzeba go brać zaraz po
        kuracji,zanim wystąpi grzybica.Teraz nie pomoże.A na wyspach nie ma takiego
        specyfiku,był na ten temat wątek(dziewczyna chciała,żeby przesłano jej to
        pocztą)poszukaj w wyszukiwarce.
    • Gość: Brit Re: lactovaginal IP: 212.182.95.* 20.02.07, 08:51
      lactovaginal to jest jak lacdid tyle, że do pochwy, on nie leczy tylko
      zapobiega; trzeba coś mocniejszego
    • vanilla4 Re: lactovaginal 20.02.07, 11:07
      zdecydowanie lepszy jest Lactacyd
      • Gość: asia Re: lactacyd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:03
        Lactacyt dopochwowo?
        • Gość: asia Re: lactacyd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:06
          up
          • Gość: maadzia Re: lactacyd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:23
            nie, lactatyd to plyn albo emulsja do higieny osobistej... Plyn -stosuje sie
            juz w razie wysapienia stanow zapalnych grzybiczych, czy ogolnie jakis
            zapaleniach, natomiast emulsja-ma dzialanie zdecydowanie slabsze-zapobiegawcze
            pzred tego typu historiami! Osobiscie posiadam plyn lactatyd- inne kobiety
            sobie go chwala... jednak po nim mam zaostrzenie objawow, zdeydowanie dla mnie
            lepszy jest o 1000x z firmy AA plyn do higieny intymnej-taki niebieski z
            dozowniku! Lactatyd plyn w cenie 20,-zl emulsja ok. 12,-zl natomiast AA ok. 18,-
            zl Polecam masc Cuti-vate, clotrimazolum, travocort (na recepte tylko)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka