emigrantka5 27.02.07, 10:49 Moim wielkim problemem sa pojawiajace sie czerwone plamki na twarzy a czesto tez wypryski.Czy to jest moze uczulenie czy inna choroba?Moze ktos wie jak z tym walczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Problemy z cera 27.02.07, 10:53 Czy to jest moze uczulenie czy inna choroba? a co powiedział dermatolog? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka5 Re: Problemy z cera 27.02.07, 11:13 Mam zamiar wybrac sie do dermatologa ale myslalam ze moj problem moze byc zwiazany z tym ze mam chora watrobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineska Re: Problemy z cera IP: *.osiedle.net.pl 27.02.07, 12:44 Problemy z wątrobą mogą dawać takie objawy. Jak również za wysoki poziom cukru we krwi. Może to też być rodzaj alergii. Ja mam podobne problemy i właśnie lekarz kazał mi porobić badania na enzymy wątrobowe i poziom cukru, a także testy na alergię. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Problemy z cera 27.02.07, 13:03 emigrantka5 napisała: > Mam zamiar wybrac sie do dermatologa ale myslalam ze moj problem moze byc > zwiazany z tym ze mam chora watrobe. boszszszsz, i wymagasz OD NAS stawiania diagnozy? tak na ślepo? Odpowiedz Link Zgłoś
ziominski13 Re: Problemy z cera 27.02.07, 17:14 A szukałaś jakiejś maści homeopatycznej? Moja koleżka ją stosuje, nazwę mogę się dowiedzieć i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
norah7 Re: Problemy z cera 01.03.07, 17:11 Może to nie jest żadne uczulenie, a rodzaj trądziku. Byłaś z tym u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś