Gość: Andy IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.08, 21:07 Czy ktoś tam był. Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolkaS Re: Punta Verudela Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:45 Wróciłam - jest tam Punta Verudela i Punta Verudela Beach a ponadto w tym kompleksie jest też hotel Histria i Punta - takie "miasteczko" wypoczynkowe. Ja mieszkałam w Punta Verudela - jeśli masz pytania chętnie odpowiem - wszystkiego nie wiem - ja np. nadziałam się na apartament w Omorika (nazwa budynku z apartamentami) na małą, źle działającą lodówkę co utrudniło mi nieco początek pobytu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo0205 Re: Punta Verudela Resort 10.08.08, 16:09 Witam Nie orientujesz się czy do tego ośrodka można pojechać bez rezerwacji, chcielibyśmy pojechać tam na przełomie sierpnia i września na 10 dni na dodatek od środy a w biurach mówią że możliwa jest rezerwacja tylko na 7 lub 14 dni i tylko od soboty (może masz tam bezpośredni nr tel). Pozdrawiam Ricardo Odpowiedz Link Zgłoś