Gość: Joasia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:50 witam, w sobote wyladowałam na pogotowiu dostalam silnego uczulenia...dusznosci. nie wiadomo od czego( powiedzcie mi od czego zacząć badania ,chce zrobic prywatnie. mam alergie i azs.uwazalam na siebie..a tu niespodzianka.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia:) Re: Badania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:54 P.s pytam was bo mieszkam w innym miescie i nie znam lekarzy...a chce wiedziec co to moze byc,napewno krew.. ale co jeszcze?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Badania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:19 to w innym mieście nie ma lekarzy rodzinnych? oraz alergologów? Odpowiedz Link Zgłoś
ortisana Re: Badania. 11.03.07, 21:22 kochana są ale tak jak mowie ,nie jestem stad dopiero tu sie wprowadzilam. i dlatego prosze o pomoc moze ktos wie jakie badania podst.zrobic by isc z nimi do lekarza.Wole prywatnie zrobic dokladne badaniajuz raz sie przejechalam..dostalam nauczke w sobote.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś