t-com 20.03.07, 13:42 czy to pomaga ? zazywala ktoras z Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: Deprim 20.03.07, 13:48 Ja to kiedys zarlam przez 2-3 tyg i bylo mi bardzo wesolo caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Deprim 20.03.07, 13:50 Tak, ale jako kontynuację chemicznych środków. Po prostu przechodziłam na "lżejszy kaliber". Zaczęło działać po ok.2 tygodniach. Trzeba tylko uważać na słońce. Dlatego na wiosnę przestałam brać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Deprim 20.03.07, 13:51 ja kiedys dostałam dwie tabletki od klientki i też było mi baaardzo wesoło. Może to było psychiczne nastawienie,nie wiem Dobrze,że sobie przypomniałam o tym specyfiku,bo to ostatni czas,w sumie kiedy można go brac-bo jak już będzie duzo słońca,to nie polecam-lek ma w składzie dziurawiec co w polączeniu z promieniami słonecznymi,może dać plamy na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
t-com Re: Deprim 20.03.07, 14:05 a te plamy schodza ??? czy to juz na stale ?? a jak przestalyscie brac to byl jaki dluzszy efekt czy dopadl was dol znienacka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Deprim 20.03.07, 14:07 wiesz,ciezko schodzą,raczej mają szanse dopiero po kwasach(zabiegi z kwasami AHA),dlatego zawsze przed braniem jakiegokolwiek leku trzeba patrzec na ulotkę. No ale zawsze mozesz stosowac bloker UV i nic Ci nie wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Deprim 20.03.07, 14:08 Mi zrobiło się jakies przebarwienie niewielkie na twarzy. Ale ostatnio ja w ogóle mam kłopoty z cerą. W moim przypadku - gdy przestałam brać - automatycznie przestało działać. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: Deprim 20.03.07, 13:50 ja kiedyś przez miesiąc-zero efektów, ale miesiąc to ponoć za mało k. Odpowiedz Link Zgłoś