Dodaj do ulubionych

codzienny ból głowy.......... :(

01.04.07, 09:52
HEj, coddziennie rano budze się z bólem głowy, niestety przeciwbólówek nie
moge używać bo ostatniomiałam problemy z zołądkiem - podejrzewam że właśnie
nimi sobie go rozwaliłam........ i co teraz... ostatnio pije kawe z cytryną
jest ochydna ale pomaga - tylko że ostatnio przeczytałam że ona też szkodzi
na zołądek a ja nie chce sie do końca załatwić.........

qrde nie wiem co mam robić skąd te bole. męczy mnie to strasznie - pomóżcie crying
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: codzienny ból głowy.......... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 09:56
      a jakie masz ciśnienie?
      mierzysz czasem?
      • telka_es Re: codzienny ból głowy.......... :( 01.04.07, 10:01
        nie, nie wpadłam na to.........
        jak pojade do domu to od ojca pożycze i zmierze.... bo może faktycznie to od
        tego......

tylko że ja raczej myślałam że to na tle nerwowym może być - stresujący tryb
        życia...a poza tym ja podatna na stress jestem..... crying
        • Gość: monia.147 Re: codzienny ból głowy.......... :( IP: 195.116.171.* 01.04.07, 11:18
          Mnie też prawie codziennie boli głowa,lekarz twierdzi że to od ciśnienia ,mam
          bardzo niskie.Polecał też kawę z cytryną i pocieszył że lepiej niskie niż
          wysokiei stwierdził,że z tym można żyć.
    • green-aria Re: codzienny ból głowy.......... :( 01.04.07, 11:31
      Bardzo często rzeczywiscie ból głowy spowodowany jest zbyt niskim lub zbyt
      wysokim ciśnieniem krwi.Ale w moim przypadku codzienny ból głowy powodowały
      tabletki antykopcepcyjne.Jeśli bierzesz to mogą być powodem.
    • Gość: ziq Re: codzienny ból głowy.......... :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:39
      Albo od kręgosłupa...
      Boli Cię po obudzeniu czy po wstaniu? Bo jeżeli po wstaniu, to może spróbuj po
      przebudzeniu, zanim wstaniesz poprzeciągac się w łóżku, pomachac nogami, potem
      powoli usiąśc i powoli wstac
      • telka_es Re: codzienny ból głowy.......... :( 01.04.07, 15:25
        dzięki dziewczyny za podpowiedzi..... z tym ciśnieniem wydaje mi się najbadziej
        prawdopodobne, chociaż jak sie zdenerwuje ból sie nasila i mi tak pulsuje że
        nie moge wytrzymać...... sama już nie wiem co mysle zobaczymy.....

bym poszła do lekarza, ale jestem z daleko od domciu.... a po innych niż mój
        nie lubie chodzić...... ;p juz tak mam ;/
    • telka_es Re: codzienny ból głowy.......... :( 01.04.07, 20:22
      i znowu boli - już mam dość - chyba sobie ten łeb odstrzele crying
      • Gość: anka Re: codzienny ból głowy.......... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:29
        na spluwę trzeba mieć zezwolenie (i jaki koszt!)
        zainwestuj lepiej w badania
        no i pomierz sobie ciśnienie, sysytematycznie przez jakiś czas
        • kajaja2 Re: codzienny ból głowy.......... :( 01.04.07, 22:15
          ja mam bole od kregoslupa mam ucisk na kreg ledzwiowo piersiowy i na
          szyjny,mam rowniez niskie cisnienie,mam rowniez bole migrenowe,musisz
          zaobserwowac kiedy to jet ten bol.od 2miesiecy wstaje rowniez z bolem glowy bol
          24 godz a kark sztywny,jestem wtrakcie badan i prawdopodobnie to wszystko jest
          od kregoslupa.we wrzesniu mialam akupukture i nastawienie kregoslupa mialam
          swiety spokoj do lutego.mialam juz 2 razy nastawiany i akupunkture i w ten
          sposob zanika mi bol migrenowy a ze stres mam to robi mi sie ucisk na kregach
          i bol powstaje od nowa wiec musze porobic badania aby jakies leki wziasc aby
          mi sie nieribil ucisk podobno jest to mozliwe.
          • venus22 Re: codzienny ból głowy.......... :( 03.04.07, 00:10
            moze cierpisz na migrene, w migrenie tez mozna miec codzienne bole.

zapraszam na prywatne forum MIGRENA, tu w Gazecie.

Venus
    • Gość: eska Re: codzienny ból głowy.......... :( IP: *.icpnet.pl 04.04.07, 18:59
      mnie też codziennie boli i nie mam pojęcia co to może być - dwa dni mnie nie
      boloało a dziś znow.a boje sie iśc do lekarza - boje sie że powie mi ze mam coś
      w głowie. głupie wiem ale się boję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka