Dodaj do ulubionych

dyskomfort w trakcie stosunku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:51
Bardzo często mojemu partnerowi wypada z pochwy penis w trakcie jak się kochamy. Mnie to bardzo rozprasza co jest przyczyną?
Obserwuj wątek
    • veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 07.04.07, 23:54
      zwolnijcie tempo
      • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:56
        ale to własnie dzieje sie już wtedy kiedy ja chcę aby robił szybko sad
        • veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 07.04.07, 23:58
          niech więc wychodzi nieco płycej....
          • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:59
            nie udaje się to nam
            • veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:11
              no to jakos musicie pojsc na kompromis i sie zgrac, bo niestety zadnej tabletki
              na to nie ma
              milego praktykowaniasmile
    • Gość: Mietka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.aster.pl 08.04.07, 00:00
      Ma za małego albo ty za dużą.
      • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:03
        pytałam i twierdzi że ma aż 14cm, zresztą mnie wystarcza aż nadto tyle że te przerwy gdy jest bliziutko są okropne
        • maialina1 Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 09:10
          AŻ 14 cm?
          hihihihihi smile))14 to najprzecietniejszy przecietniak.
      • veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:13
        finezja w odpowiedzi tak jak i w pytaniu w twoim poście na forum...
        rewelacja
        • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:25
          nie rozumiem sarkazmu, może zazdrościsz mi seksu po co więc klikasz?
          • veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:27
            tak, faktycznie rzadko kto go masmile
            aniu, moj post był do mietki, umiesz czytac ze zrozumieniem?
            • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:29
              przepraszam ale boli mnie brzuch bo godzinę temu nic nie wyszło jak trzeba lub mogło. Wybacz, jestem wsciekla
              • veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:32
                ok...
                mimo wszystko uwazam ze powinien troszke kontrolowac swoje ruchy i bedzie ok
                na pewno niejedna para miała podobny problem i uporali sie z tym
                powodzenia
                • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:34
                  smile
            • Gość: opuncja Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:30
              ale fakt, jak za krótki, to wypada. mi się też tak robi. trzeba albo zmienić
              pozycję, albo faceta tongue_out
              • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:32
                faceta nie zmienię jest to już ten na stałe
                • Gość: opuncja Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:48
                  eee tam. zawsze się tak mówi. dobierz sobie takiego co nie będzie wypadał i rano
                  po bułki skoczy. to jest komfort smile)
    • maialina1 Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 09:08
      Gość portalu: anka napisał(a):

> Bardzo często mojemu partnerowi wypada z pochwy penis w trakcie jak się
      kochamy
      > . Mnie to bardzo rozprasza co jest przyczyną?

Tandetny seks (aby szybciej i mocniej), albo rozmiar jego czlonka.
      • Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 16:46
        może tandetny ale od pewnej chwili jak się już kochamy ja pragnę szybko i mocno bardzo mocno. Co w tym złego?
        • smolkowicz_a Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 16:59
          Anka myślę, że nic w tym złego, tylko niektórym w głowach się przewraca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka