Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:51 Bardzo często mojemu partnerowi wypada z pochwy penis w trakcie jak się kochamy. Mnie to bardzo rozprasza co jest przyczyną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:56 ale to własnie dzieje sie już wtedy kiedy ja chcę aby robił szybko Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 07.04.07, 23:58 niech więc wychodzi nieco płycej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:59 nie udaje się to nam Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:11 no to jakos musicie pojsc na kompromis i sie zgrac, bo niestety zadnej tabletki na to nie ma milego praktykowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.aster.pl 08.04.07, 00:00 Ma za małego albo ty za dużą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:03 pytałam i twierdzi że ma aż 14cm, zresztą mnie wystarcza aż nadto tyle że te przerwy gdy jest bliziutko są okropne Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 09:10 AŻ 14 cm? hihihihihi ))14 to najprzecietniejszy przecietniak. Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:13 finezja w odpowiedzi tak jak i w pytaniu w twoim poście na forum... rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:25 nie rozumiem sarkazmu, może zazdrościsz mi seksu po co więc klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:27 tak, faktycznie rzadko kto go ma aniu, moj post był do mietki, umiesz czytac ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:29 przepraszam ale boli mnie brzuch bo godzinę temu nic nie wyszło jak trzeba lub mogło. Wybacz, jestem wsciekla Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 00:32 ok... mimo wszystko uwazam ze powinien troszke kontrolowac swoje ruchy i bedzie ok na pewno niejedna para miała podobny problem i uporali sie z tym powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opuncja Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:30 ale fakt, jak za krótki, to wypada. mi się też tak robi. trzeba albo zmienić pozycję, albo faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:32 faceta nie zmienię jest to już ten na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opuncja Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:48 eee tam. zawsze się tak mówi. dobierz sobie takiego co nie będzie wypadał i rano po bułki skoczy. to jest komfort ) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 09:08 Gość portalu: anka napisał(a): > Bardzo często mojemu partnerowi wypada z pochwy penis w trakcie jak się kochamy > . Mnie to bardzo rozprasza co jest przyczyną? Tandetny seks (aby szybciej i mocniej), albo rozmiar jego czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dyskomfort w trakcie stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 16:46 może tandetny ale od pewnej chwili jak się już kochamy ja pragnę szybko i mocno bardzo mocno. Co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: dyskomfort w trakcie stosunku 08.04.07, 16:59 Anka myślę, że nic w tym złego, tylko niektórym w głowach się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś