Dodaj do ulubionych

Lactovaginal,czy można

03.05.07, 21:28
stosować na "własną rękę" bez konsultacji z lekarzem?Od padu dni swędzi mnie
pochwa,mam też niewielkie upławy. Obawiam sie że nie uda mi się w ciągu
najbliższych dni dotrzeć do mojej giny.Nie wiem czy mogę ww lek zastosować
sama?Proszę o ewentualne inne porady.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Lactovaginal,czy można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:56
      Oczywiście że można. Przeczytaj ulotkę i dawkowanie, najlepiej zaaplikowac sobie
      na noc. Ale może się okazać że nie pomoże jeśli już infekcja się zaczęła, ale
      jeśli jeszcze jest w zalążku to może pomóc.
    • helikopter2 Re: Lactovaginal,czy można 03.05.07, 22:02
      lekarz mi mowil, ze jesli ma sie grzybice i sie uzyje lactovaginal, to moze sie
      z tego rozwinac jeszcze wieksza infekcja. Bo lactovaginal grzyba nie leczy.
      Jesli znasz jakas aptekarke, to moze niech da Ci cos na grzyba lekarze sami
      zwykle i tak biora pod uwage grzybice. Jutro jest piatek co prawda ale gdzie nie
      gdzie lekarze ogolni przyjmuja i moga przepisac leki na grzybice.
    • Gość: aga Re: Lactovaginal,czy można IP: *.tpnet.pl 03.05.07, 23:05
      jesli swedzi - pomoze doraznie masc clotrimazolum, bez recepty, koszt okolo 3
      zł.
      Ale bez wizyty u lekarza sie nie obejdzie.
    • lemiwawa Re: Lactovaginal,czy można 05.05.07, 12:47
      lactovaginal można stosować tylko po wyleczeniu infekcji, w trakcie infekcji
      zaostrzy przebieg. Można stosować Lcibios Femina probiotyk doustny
    • Gość: anias34 Re: Lactovaginal,czy można IP: *.chello.pl 05.05.07, 12:59
      Jasne, że można. Mam grzybicę pochwy i jak mnie tylko coś swędzi stosuję lactovaginal - to są pałeczki kwasu mlekowego. Na pewno nie zaszkodzą.
    • Gość: eeka Re: Lactovaginal,czy można IP: *.chello.pl 06.05.07, 13:46
      A może spróbuj czopki dopochwowe propolisowe, idealne na małe infekcje bez
      recepty w kazdej aptece, jest to preparat oparty na miodzie, jesli na niego nie
      masz uczulenia bedzie idealny, no i jest niedrogi, polecam sprawdzilam a
      pózniej tak czy tak warto isc do lekarza , bo my kobiety delikatne jestesmy,
      więc po co ryzykowac, reasumujac jako szybka pomoc propolis jest nieoceniony,
      pzdr i zdrowia życze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka