Dodaj do ulubionych

Domowe sposoby leczenia grzybicy

14.05.07, 09:33
o ząbku czosnku, lykaniu wit C, nasiadówkach z octu już słyszałam.... Są
jeszcze jakieś inne sposoby zwalczania grzybicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Domowe sposoby leczenia grzybicy IP: *.chello.pl 14.05.07, 09:48
      lepiej idz do ginawink napewno da ci cos lepszego!niz sposoby babuni!ja dostlam w
      nd do sr myslalam ze juz oszaleje(leczenie domowe) poszlam w cz jedna tabletka
      wieczorkiem id na drugi dzien polowe mniejsze pieczeniewink a dzis bedzie 5 i jest
      bombowo!!!smile
    • Gość: Maja Nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:09
      Ja się tak "leczyłam" kilka miesięcy nie wiem po co, poszłam do gina, dostałam
      tabletki i globulki i minęło na wieki smile Raz miałam nawrót, znów globulki i
      odtąd juz 1,5 roku spokój.
      • Gość: majtaj Re: Nie działają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:27
        Domowe sposoby leczenia nie działają, potwierdzam. Ale wystarczy domowymi
        sposobami im przeciwdziałać to się nie pojawią. A konkretnie odgrzybić
        organizm. Odstawić węglowodany: słodycze, pieczywo, soki słodkie, ziemniaki.
        Zobaczysz że zniknąsmile
        • Gość: aluska Re: inny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:14
          idz do apteki i wybłagaj żeby ci dali bez recepty clotrimazolum globułki i
          fluconazole doustnie. Jak ci przejdzie to ok a jak nie to do gina.
          • Gość: Maja Re: inny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:35
            Fluco. jej nie dadzą ale clotrimazol ten niżej procentowy tak smile Ja tak
            wybłagałam. Naściemniałam że mam straszną infekcję a wizyta za 2 tyg bo lekarz
            na urlopie wink I wtedy wyleczyłam nawrót w 3 dni.
            • Gość: aluska Re: inny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:41
              musisz sie przejść po aptekach , jak sie ktoś zlituje to ci da i fluconazole.Ja
              narazie (od wczoraj ) lecze sie sama na tych lekach.Mam nadzieje że
              przejdzie.Niechce isc do gina mego bo on recept poniżej 100zł niepisze smile.
              Po 3 minęły Ci upławy , czy tylko swędzenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka