fuja1 14.05.07, 22:33 Co sądzicie o tych pasach odchudzających np. ABGYMIC itp ,moze któraś z was używa to prosze o opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bzdura Re: pas odchudzający IP: *.4web.pl 14.05.07, 22:37 Nie używam takich głupstw, ale koleżanki z aerobiku używają. Jedyny efekt to pocenie się. Jak chcesz schudnąć to jedz mniej i ćwicz, ćwicz, ćwicz. Zapmnij o pasach i tabletkach rzekomo odchudzających! Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: pas odchudzający 15.05.07, 09:10 Prosze się przenieść z pytaniem na Urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: pas odchudzający IP: *.chello.pl 15.05.07, 10:18 hija zakupiłam!boze do dzis nie wiem co mnie podkusiło az wstdy!w kazdym razie nie działa ani troszkę(ponoc pomaga przy odbudowie mięsnia np na łydce po operacji)ale na tluszczyk nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: pas odchudzający - nie bądzcie naiwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:51 to tylko chwyt reklamowy, czego nie wycisniesz z potem i dietą tego nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś