Dodaj do ulubionych

Mam wstydliwy problem

02.06.07, 10:32
Ten problem polega na tym ze od okolo 2-3 tygodni odczuwam nieprzyjemne i
dokuczliwe mrowienie w okolicach odbytu.Podejrzewam ze do mojego ukladu
pokarmowego dostaly sie jakies robaczki,byc moze sa to owsiki.Mam male
dziecko ktore owsikow raczej nie ma (sprawdzalam pieluszke) ale byc moze sa w
nim jaja owsicy alebo innych bakterii.Dodam ze po kazdym wyproznieniu sie
podmywam przed i po przygotowaniu posilkow myje rece.Myje takze owoce i
warzywa.Wiem ze zaraz ze powinnam isc do specjalisty,ale najpierw chcialabym
jakis naprawde SKUTECZNYCH sposobow domowych ktore wam pomogly pozbyc sie tej
dolegliwosci.Jak na razie pije sok z ogorkow kwaszonych( slyszalam ze
pomoga).Bede bardzo wdzieczna.Pozdawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wiejska baba Re: Mam wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:05
      nie wiesz czy to owsiki . tyle jest pewne.Idz do lekarza bo sok z ogórków ma
      tylko witaminy a w nadmiarze szkodzi na nerki.
    • anka.z.kontem Re: Mam wstydliwy problem 02.06.07, 14:37
      iza
      jak, no JAK możesz leczyć coś, jeśli nie wiesz nawet czy to masz?
      nie ma co strzelać ślepakami -zrób badania i będzie wiadomo na czym siedzisz wink
      nawet jeśli to owsiki to nie bądź naiwna - sam sok z ogórków ich nie załatwi
      lekarstwa ale i bezwzględne przestrzeganie higieny, codzienna zmiana pościeli,
      żelazko w garść i różne takie atrakcje
    • miacasa Re: Mam wstydliwy problem 02.06.07, 14:54
      dziewczyno, zaden lekarz nie będzie zdania, że cokolwiek jest w tym wstydliwego,
      idź do swojego internisty, przepisze Ci pewnie jakiś lek bez badań i juz, po co
      się męczysz?
    • Gość: ??? Re: Mam wstydliwy problem IP: 172.25.252.* 02.06.07, 17:02
      leczysz się tylko nie wiesz na co? boszszszsz a jak masz hemoroidy, to też je
      sokiem wyleczysz?
      • Gość: kasia Re: Mam wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:13
        A hemoroidy da sie w ogóle wyleczyć? Nie licząc zabiegów chirurgicznych.
        • Gość: ella Re: Mam wstydliwy problem IP: *.e-wro.net.pl 03.06.07, 00:33
          da się zaleczyć -
      • ciesia Re: Mam wstydliwy problem 09.06.07, 21:02
        Ja po porodzie mialam straszne hemoroidu, wyskoczyly w postaci olbrzymich ,
        nabrzmialych na zewnatrz guzków, nie krwawily, troszke bolaly ale powodowaly
        straszny dyskomfort.Za namowa mojej mamy zaczelam smarowac oliwa z oliwek kilka
        razy dziennie i przeszlo!Teraz nie mam ani sladu. Sprobuj tak moze Tobie
        rowniez pomoze bo nie zaszkodzismile
    • Gość: panix Re: Mam wstydliwy problem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.06.07, 00:39
      No jak to trwa juz 3 tygodnie - poszlabym do lekarza - po porade i dla komfortu
      psychicznego
      • isabelchen Re: Mam wstydliwy problem 03.06.07, 08:33
        a gdzie odpowiedzialność za malucha????????
        • monia.147 Re: Mam wstydliwy problem 09.06.07, 22:43
          Mogą to być owsiki ale równie dobrze mogą też hemoroidy wewnętrzne.Wizyta u
          lekarza wskazana ,daj ty sobie spokój z oliwą z oliwek,czosnkiem i sokiem z
          ogórków.
          • Gość: AAA Re: Mam wstydliwy problem IP: 213.199.214.* 10.06.07, 00:03
            Stary sposób na owsiki to świeży sok z kapusty kiszonej wypity naczczo w ilości
            ok 1 szklanki, najlepiej przez kilka dni. Po wypiciu nic nie spożywać przez co
            najmniej 1 godzinę. A jeżeli nie chcesz się męczyć to migiem do lekarza.
            Otrzymasz lek i po jednej tabletce powinien być spokój. Profilaktycznie drugą
            bierze się po 10 dniach. Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka