12.06.07, 21:12
czy nie stosując zalecanych 4 kapsułek dziennie tylko powiedzmy 2 osiągnie się
pożądany efekt? chodzi mi naturalnie o sytuację że człowiek zachowuje
zalecenia ale zjada mniej tych tabletek? pomija te wieczorne bo powodują
problemy ze snem
Obserwuj wątek
    • Gość: hiperbola Re: Apptrim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:18
      mi te tabletki rozwaliły brzuch i skończyło się nieciekawie... bardzo. nie
      polecam, ale może tylko ja mam niefajne wspomnienia po apptrimie.
      • Gość: nadia244 Re: Apptrim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:48
        a możesz napisać jak to się skończyło bo nie ma napisanych jakichś konkretnych
        przeciwwskazań?
        • orange_tail Re: Apptrim 12.06.07, 21:58
          szpital i operacja. teraz wiem, że mniej trzeba jeść i się ruszać bo żadne
          tabletki na odchudzanie nie pomogą. to taki biznes i oni mają kasę ze sprzedaży.
          mówią, co chcesz słyszeć. easy.
    • to_jaaa Re: Apptrim 12.06.07, 21:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=64070723&a=64070924
    • Gość: nadia Re: Apptrim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:06
      to jak to jest z tymi wszystkimi ludźmi co piszą o efektach, ludzie z for o
      dużej wadze gdzie wiele metod zawodzi tam sama psychika nie odbierze nadmiaru
      kg, jak można negować każdy taki preparat?
      • Gość: bo... Re: Apptrim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:10
        nie psychika odbiera kilogramy ani placebo, ani cudowne piguleczki tylko ruch, cwiczenia i MŹ!!!!!!!!!!!!
        • Gość: nadia Re: Apptrim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:12
          zgadzam się ale skoro stosuje się dane zalecenie(ruch, mż, ćwiczenia) i efekt
          jest mizerny a po zastosowaniu takich np. tabletek zaczyna się tracić na wadze
          to jak to wytłumaczyć?
          • Gość: o rany Re: Apptrim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:19
            a to potrać sobie, potrać w ten sposób, szczegolnie łykając te z amfetaminą, a skonczysz jak kolezanka
            wyżej - naprawdę nie niepokoi cie ta nienaturalność schudnięcia? co z tego, ze schudniesz, jak rozwalisz
            organizm? a tak przy okazji - jakos dziwnie zalecają diete i wysiłek; proste - jak nie lykasz, to olewasz
            takie zalecenia, zaczynasz coś robić dopiero łykając cudowne tableteczki
            • Gość: nadia Re: Apptrim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:25
              1. chyba nigdy nie musiałe(a)ś się odchudzać
              2. nie szukam tabletek nielegalnych tylko takich bez recepty polecanych przez
              farmaceutę przeczytaj może najpierw ulotkę tego o którym ja piszę
              3. chudnięcie 1 kg tygodniowo nie nazwałabym nienaturalnym, a wierz mi lub nie
              ja od prawie roku stosuję wszystkie logiczne zalecenia i nie mogę wrócić do wagi
              nawet o 0,5 kg
              4. bez odbioru
              • Gość: hiperbola Re: Apptrim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:47
                jeśli waga ci się nie zmienia, mimo starań, to znaczy, że trzeba iść do lekarza
                specjalisty, który dobierze ci odpowiednią dietę i coś w końcu drgnie.

to zależy, czy się odchudzasz z zamiarem zrzucenia 30 kg, bo masz sporą otyłość,
                czy po prostu 5 kilo "bo tak".

podobnie jest z ćwiczeniami. trzeba iść do pana trenera, powiedzieć, gdzie
                chcesz sobie wyrzeźbić i ujędrnić i ściśle się stosować do jego zaleceń. a potem
                ćwiczyć, ćwiczyć, po roku są świetne efekty.

jeśli twoje metody nie działają, to rzuć w kąt tabletki na odchudzanie, bo to
                wyjście jest naprawdę głupie i wybierz się do specjalistów.

• Gość: nadia Re: Apptrim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:42
                  byłam u dietetyka kazała mi stosować dietę niełączenia i d..., po ciąży szybko
                  schudłam i potem nie wiedzieć dlaczego przytyłam 15 kg i tyle chcę
                  zrzucić(ważę75kg), wyglądam nieciekawie i źle się czuję, szybko się męczę
                  strasznie pocę, zamierzam się wybrać do ginekologa bo może to wina hormonów,
                  oby, a co do tych tabletek to nigdy by mi do głowy to nie przyszło aż do
                  sytuacji opisanej w powyższym poście, poprostu straciłam nadzieję że coś się
                  ruszy, ale pożyjemy zobaczymy co mi powie ginekolog, dziękuję za rady i napewno
                  skorzystam
    • smolkowicz_a Re: Apptrim 13.06.07, 16:47
      Ja osobiście nie polecam. Brałam przez miesiąc i nie dość, że miałam większy
      apetyt, to jeszcze przytyłam zamiast schudnąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka