an.etka 11.06.03, 11:54 Proszę inf. o dobrym ginekologu z Łodzi. błagam to bardzo pilne. Dziękuję za posty. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pru-nella Re: bardzo pilne pomóżcie 11.06.03, 14:35 an.etka napisała: > Proszę inf. o dobrym ginekologu z Łodzi. błagam to bardzo pilne. Dziękuję za > posty. Pozdrawiam Aneta niestety nie jestem z Łodzi ale polecam przeczytanie postow z watku nr751 "dziewczyny proponuje stworzyc liste dobrych ginekologow". sama skorzystalam i bylam zadowolona. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
an.etka Re: bardzo pilne pomóżcie 11.06.03, 15:28 > > niestety nie jestem z Łodzi ale polecam przeczytanie postow z watku > nr751 "podaj dokładny nr. wątku nie moge go zmnależć dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
frozena Re: bardzo pilne pomóżcie 11.06.03, 15:45 Numer watku dokladnie 751. Jesli tak nie udaje Ci sie znalezc, to moze po tytule - zaczyna sie od "Dziewczyny proponuje..." Odpowiedz Link Zgłoś
pru-nella Re: bardzo pilne pomóżcie 11.06.03, 19:18 an.etka napisała: > > > > niestety nie jestem z Łodzi ale polecam przeczytanie postow z watku > > nr751 "podaj dokładny nr. wątku nie moge go zmnależć dziękuję oj, babo) to wpisz w rubryce SORTUJ - "wedlug liczby glosow" - bedzie bodaj drugi od gory. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
koszelka Re: bardzo pilne pomóżcie 11.06.03, 18:54 Hej! Lepszego nie znajdziesz! Prof.Andrzej Malinowski pryw.Przych ginekologiczno-położnicza"Gyeme" ul.Stanieckiej6/7 tel.645-92-75 Odpowiedz Link Zgłoś
nina37 Re: bardzo pilne pomóżcie 12.06.03, 03:03 Doskonalym ginekologiem jest dr.Dobrowolski,przyjmuje w przychodni przy Matce- Polce a prywatnie w budynku textilimpexu na Traugutta.Nie mam pod reka numeru do gabinetu,ale przyjmuje w poniedzialki i srody. Odpowiedz Link Zgłoś