nisar 25.06.07, 13:14 Mam malutkie pytanko - czy w przypadku prawidłowego stosowania powyższego specyfiku któraś zaszła w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka30a Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 13:20 a czy tego się nie stosuje razem z gumką??? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Ja:P 25.06.07, 13:30 Moja śliczna 2- letnia Dunia jest popatentexowa. Nie polecam tej pianki, chyba,że z gumką. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 13:32 W opisie leku: Nonoxinol jest plemnikobójczą substancją do stosowania miejscowego. Skuteczność antykoncepcyjna 25-48%. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 13:50 > Nonoxinol jest plemnikobójczą substancją do stosowania miejscowego. Skuteczność > > antykoncepcyjna 25-48%. he, he,to chyba stosunek przerywany ma już wyższą skuteczność... Osobiście znam kilkanaście dzieci patentexu, kolpotexu i delfenu. Tyle, że delfen był w kremie, a patentex i kolpotex w globulkach. Zdaje się, że właśnie dodatkowo wskazane sąjeszcze prezerwatywy, by zwięksyć skuteczność działania tych plemnikobójczych mazideł. A z drugiej strony, czy te mazidła niezmniejszają skuteczości działania gumki?... Odpowiedz Link Zgłoś
bleuet Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 21:18 u nas kolpotex nazywało się kłopotex... ze względu na skuteczność właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 21:27 No, koleżanka moja. Ale co się dziwić, z taką skutecznością... ) Odpowiedz Link Zgłoś
phkh Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 21:53 ja stosuje juz prawie 2 lata i jak narazie odpukac.... (glupi ma szczescie) ale jak piszecie ze to taka skutecznosc to musze wymyslic cos innego teraz w stresie czekam na @... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty1981 Re: Patentex Oval!!! 25.06.07, 22:33 Tak, ja, ale niestety straciliśmy to dziecko.... Odpowiedz Link Zgłoś