Dodaj do ulubionych

nieregularny okres

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:20
choc miesiączkuję już 8 lat jeszcze nigdy nie miałam okresu regularnie-
czasami jest co 1,5 m-ca czasami co 3, 4 a nawet 5 miesięcy czy to powód do
niepokoju?? pcos mam wykluczone, reszta badań też w porządku
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: nieregularny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:22
      a jak Twoje hormony?
      • Gość: Klaudia Re: nieregularny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:38
        trochę za dużo testosteronu mam,ale tylko trochę, lekarz mówi,że to nic
        poważnego
    • szeja Re: nieregularny okres 06.07.07, 21:29
      Moja droga ja tez miałam taki problem chociaż może nie aż tak rozległy ale
      chętnie służę radą: miałam nieregularny cykl(czasem trwał 29 dni a czasem 45) a
      przy tym leczyłam się w klinice leczenia niepłodnośći i ustaliliśmy z doktorem
      że nie będę faszerować swojego organizmu żadnymi lekami na uregulowanie cyklu a
      to ze względu na to że piłam miesznkę ziół które miały mi w tym pomóc, poniekąt
      poto też żeby jes sprawdzić i wiesz co udało się i nie jestem już jedynym
      egzemplarzem któremu się udało, zioła świetnie mi pomogły a do tego jestem w
      ciąży na którą czekaliśmy 2 lata, wystarczyła solidność, sumienność w piciu i
      wszystko skończyło się dobrze. Fakt trochę to trwało bo ok 4 miesięcy chociaż
      to pewnie zależy od organizmu. Jeżeli chcesz namiary na te ziółka to napisz na
      maila gazetowego- napewno napiszę.
      • Gość: gosia Re: nieregularny okres IP: *.chello.pl 10.07.07, 18:58
        szeja
        poprosze o informacje na temat ziol
        napisalam maila w tej sprawie do ciebie
        dziekuje
      • Gość: justyna Re: nieregularny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:31
        Bardzo prosze o zestaw ziólek na uregulowanie miesiączki.
        moj adres: justvip@wp.pl

dzieki, pozdrawiam
        • Gość: mala_grejs Re: nieregularny okres IP: *.onlinehome-server.info 12.07.07, 15:53
          hej hej! a nie myslalas o tabletkach antykoncepcyjnych? ja mialam ten sam
          problem o ty. wcale nie planowalam seksu (jescze) ale mimo wszysto poszlam do
          ginekologa. on mi powiedzial ze mozna to naprawiac lekami albo zalatwic 2 w 1
          przez tabsy. teraz biore regulon (juz 5 miesiac) i wszystko w koncu jest w
          poradku. no i fajniej mi teraz z moim chlopakiem jest smile rodzice tylko sie
          wsciekali, ze jak zaczn tabsy to i od razu seks. a my czekalismy 3,5 miesiacca
          od kiedy zaczelam brac. pomysl tez o takim rozwiazaniu.
          • ingaa2 Re: nieregularny okres 16.07.07, 14:23
            ja też poprosze o nazwe ziółek na wyregulowanie okresu
            z góry dziekuje

bono1399@o2.pl
            • Gość: kathy Re: nieregularny okres IP: *.loonar.pl 16.07.07, 22:15
              kathy6@o2.pl

rowniez poprosze o nazwe ziolek na wyregulowanie okresu.
      • Gość: ona Re: nieregularny okres IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 18.07.07, 10:28
        ja tez poprosze o zestaw ziol. mozesz podac swojego maila?dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka