Gość: pila IP: *.e-wro.net.pl 02.08.07, 16:14 coś słyszłyście by osłabiał działanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garraretka Re: chrom a tabletki? 02.08.07, 16:38 Słyszałyśmy. Ale słyszałyśmy też, że to bzdura. forum.antykoncepcja.pl/viewtopic.php?t=9211&postdays=0&postorder=asc&start=0 tylko doczytaj uważnie przynajmniej całą pierwszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pila Re: chrom a tabletki? IP: *.e-wro.net.pl 02.08.07, 16:47 dzięki, a wiesz może coś na temat wpływu bio cla z zieloną herbatą? Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: chrom a tabletki? 02.08.07, 16:54 Z tego co wiem - nie ma to wpływu. W linku, który wkleiłam jest też na temat zielonej herbaty i bio cla. Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: chrom a tabletki? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 20:47 Trochę się zdziwiłam, od jakiegoś czasu jem chrom, przy czym chrom połukam rano a tabletkę anty wieczorem. Czy taki odstęp czasu też ma wpływ na skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: chrom a tabletki? 02.08.07, 20:52 Jaką skuteczność? Chrom NIE WPŁYWA na skuteczność działania tabletek antykoncepcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś