bolaceserce 21.10.07, 11:32 tak naprawde chcialam zapytac czy ktorasz was miala taki przypadek majac niskie hcg we wczesnej ciazy i majac krwawienie koloru brunatnego uratowala ciąże???prosze jesem wrakiemczlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiara a ktory tydzien ciazy? IP: *.m.pppool.de 21.10.07, 11:45 ja napisze tylko, ze nie uratowalam, krwawienie jesczze jakos da sie wytlumaczyc, ale spadajacy poziom w becie to juz znak na nie.. ale jestem pewna, ze sa kobiety, ktorym to sie udalo, bo nie znamy tego co nasz organizm zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
bolaceserce Re: a ktory tydzien ciazy? 21.10.07, 12:09 teraz juz ok 5 tyg a hcg nie spada ale przyrost jest niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiara Re: a ktory tydzien ciazy? IP: *.m.pppool.de 21.10.07, 12:23 jesli nie spada, to mysle, ze nie ma co wyrokowac na zapas cos zlego, ale mam nadzieje, ze bylas u lekarza i onb powiedzial co robic, z forum wiem, ze jest wiele kobiet majacych plamienia a nawet krwawienia we wczesnej ciazy i polezaly troche pod opieka fachowa i jest ok, lekarz nie kazal Ci nic robic? Odpowiedz Link Zgłoś
bolaceserce Re: a ktory tydzien ciazy? 21.10.07, 12:39 lekarz kazal mi lezec plackiem do pon i w pon zebym zrobila kolejne hcg ale powiem ci ze ten tydz co mialam byl koszmarem i juz w nic nie wierze jestem pewNA ZE PORONIE lekarze mowili ze przy takim wzroscie hcg nie ma szans ze ciaza zle sie rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: a ktory tydzien ciazy? 21.10.07, 12:42 ja niestety poroniłąm przy słabym wzroście bhcg i to juz 2 razy. Moze sie zdarzyć 1 słaby przyrost, ale pozniej powinno sie ładnie wyrównać, wtedy OK, ale jesli stale źle przyrasta to nic dobrego niestety nie wrózy Odpowiedz Link Zgłoś