Gość: bo IP: 91.106.67.* 06.11.07, 23:17 Szukam na prawdę dobrego dermatologa-najlepiej prywatnie w okolicach: Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza. Z góry dzięki za jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewadorotaola Re: Dermatolog-Katowice okolice 07.11.07, 09:41 dr. nowakowska jest szefowa dermatologi na wawelu w sosonowcu, prywatny gabinet ma chyba na zwyciestwa wyleczyla mnie z strego tradziku gdzie 4 lekarzy nie dalo rady,bezplatnie dostawalam od niej leki w ramach reklamy (zrobila mi tylko zdjecie przed leczeniem i po) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Dermatolog-Katowice okolice IP: 91.106.67.* 07.11.07, 10:27 Dzięki, a nie wiesz jak się z nią skontaktować telefonicznie w celu umówienia się na wizytę? Ja nie mieszkam na zagłębiu także umówienie na wizytę tylko telefonicznie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Dermatolog-Katowice okolice IP: 91.106.67.* 07.11.07, 10:32 Dr Rozencwajg-Nowakowska Aleksandra czy to ta pani-jeśli tak to dzięki namiary już znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewadorotaola Re: Dermatolog-Katowice okolice 07.11.07, 21:33 tak to ta Pani, umow sie naprawde warto , mi pomogla chociaz mialam naprawde okropny tradzik, dzisiaj moge wyjsc na ulice bez pudru na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek23 Re: Dermatolog-Katowice okolice 07.11.07, 13:17 Dr. Krystyna Zagórska!!! co prawda w Bytomiu ale jest to najlepszy dermatolog wenerolog jakiego znam, leczyłam sie na tradzik od 16 roku zycia i zwiedziłam dziesiatki gabinetów dermatologicznych , Pani Krystyna zaczęła mnie leczyc od samego zródła a nie tylko od zewnatrz...Podobno lekarze z całej Polski pisza do niej z prośba o konsultacje..naprawde z czystym sumieniem mogę ja polecic Odpowiedz Link Zgłoś