lolena 20.08.03, 13:29 zaczynam brac harmonet. czy juz w pierWzym miesiacu jestem zabezpieczona? czy musze dodatkowo stosowc inna metode? Ginekolog powiedzial mi ze nie musze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: PIERWSZYMIESIAC Z TABLETKAMI 20.08.03, 13:47 jeżeli pierwsza pigułkę przyjęłaś pierwszego dnia cyklu, czyli pierwszego dnia okresu i bierzesz tabletki regularnie, to od samego początku jesteś bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
beatapl Re: PIERWSZYMIESIAC Z TABLETKAMI 21.08.03, 10:04 skonczylam 1 op harmonetu, moj lekarz mowil ze jestem zabezpieczona od 1 tabletki. Tylko przyznan ze bardzo mi siadł nastroj. Nie wiem czy to wynik konca lata czy tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: PIERWSZYMIESIAC Z TABLETKAMI 21.08.03, 10:53 być może to wpływ hormonów. podobno mija po jakiś trzech cyklach, gdy organizm przyzwyczaji się do pigułek. jeżeli będzie bardzo żle, możesz zmienić pigułki. a że lato się kończy, to już inna sprawa (( Odpowiedz Link Zgłoś
anna102 Re: PIERWSZYMIESIAC Z TABLETKAMI 21.08.03, 14:04 na pewno czujesz sie zle po tabletkach, na mnie dzialalo zle przez 2 cykle, moze tak trwac nawet przez 3 az organizm sie przyzwyczai Odpowiedz Link Zgłoś