misiu56 23.08.03, 17:12 Chciałabym się dowiedzieć, czy pomimo tego, że kobieta ma okres, może być w ciąży? I czy jest to zdrowe zjawisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek108 Re: OKRES I CIĄŻA JEDNOCZEŚNIE 24.08.03, 04:28 no wlasnie . dolanczam sie do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: OKRES I CIĄŻA JEDNOCZEŚNIE 24.08.03, 15:01 Nie wiem czy to jest zdrowe zjawisko, ale wiem, że mnie się to 19 lat temu przydarzyło choć zawsze myślałam, że jak ciąża to brak okresu). Z własnego doświadczenia wiem, że nie zawsze, nie zawsze.. Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: OKRES I CIĄŻA JEDNOCZEŚNIE 24.08.03, 15:48 Chociaż często słyszę o miesiączce w ciąży, jest to raczej oznaka nieprawidłowości i trzeba natychmiast zgłosić się do lekarza, który powinien zlecić przeprowadzenie stosownych badań (np. czy nie zaczyna się poronienie lub czy nie jest to ciąża pozamaciczna). Czasem lekarze też przypisują pigułki z progesteronem (bo może to być także z powodu niedoboru tego hormonu) Odpowiedz Link Zgłoś