Gość: Zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 16:23 Czy wam się też zdarza mieć biegunkę przed miesiączką? Ja mam tak za każdym razem. Zastanawiam si czym to jest spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Biegunka przed miesiączką 11.03.08, 17:07 Zastanawiam si czym to jest spowodowane? PMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Biegunka przed miesiączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 16:27 ja tez tak mam ale wiem że u mnie związane jest to z zespołem drażliwego jelita, jestem nerwus straszny i za każdym razem przy miesiączce mam sraczkę poprostu. To podobno jeden z objawów towarzyszących zespołowi Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Biegunka przed miesiączką 13.03.08, 16:44 Mam niekiedy biegunkę pierwszego dnia okresu. To pewnie przez skórcze macicy, które przenoszą się na jelita. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: Biegunka przed miesiączką 14.03.08, 06:16 oooooooooo.... jak miło usłyszeć że nie jestem sama... tez tak mam.. 1 dnia okresu mam od rana najzwyklejsza ssraczkę... D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Biegunka przed miesiączką IP: *.btk.net.pl 28.03.08, 15:39 Hej a ja myslalam,że tylko ja to mam hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Biegunka przed miesiączką IP: *.leon.com.pl 22.10.13, 15:28 hej. a ja jestem kilka dni przed okresem, brzuch mnie nie boli, piersi też chociaż zwykle są bardzo tkliwe i właśnie z niewiadomych powodów dostałam biegunki. pomyślałam że to przez zbliżający się okres bo naprawdę nie miałam się czym zatruć a wszyscy naokoło zdrowi i zadowoleni z życia Odpowiedz Link Zgłoś