Gość: takatam IP: *.chello.pl 18.03.08, 16:36 właściwie nie za bardzo wiem jak to opisać. po lewej stronie, przy samej miednicy często mnie coś boli. daje się wyczuć jakby coś spuchło i stwardniało. możliwe, że to jajnik? no ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssss Re: "dziwny" problem? IP: 217.98.20.* 18.03.08, 17:12 torbiel? cysta? odpowiedz znajdziesz u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: "dziwny" problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 17:55 dziwne jest to, ze skoro cos spuchlo i czesto boli, idziesz z tym na forum Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczor1 Re: "dziwny" problem? 18.03.08, 19:02 Może to być przepuklina ,która czasami wychodzi .Wtedy czujesz ból i (jak to piszesz) coś stwardniało . Nie jest to jajnik .Warto byłoby pokazać to chirurgowi ,szczególnie w dniach kiedy czujesz ból.Udaj się do poradni chirurgicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: "dziwny" problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:19 Sprawa jest do szybkiego pokazania lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: "dziwny" problem? IP: *.chello.pl 19.03.08, 17:20 no niby sama wiedziałam, ale chyba potrzebowałam jakiegokolwiek "kopa w dupę" :] czas do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś