Dodaj do ulubionych

Polećcie Endokrynologa z Katowic

IP: *.crowley.pl 28.03.08, 22:11
szukam dobrego,sprawdzonego endokrynologa z okolic Katowic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 07:00
      Pani prof Gasińska z przychodni endokrynologicznej na Powstańców.
      • lisia312 Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic 29.03.08, 15:14
        prywatnie, czy na NFZ?
      • zuzaneczka1 Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic 29.03.08, 22:23
        proszę o podanie namiary gdzie pani profesor przyjmuje?
    • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 30.03.08, 12:05
      Pan dr Krysiak. Przyjmuje na Żwirki i Wigury w Katowicach. Jestem
      bardzo zadowolona. Miły i kompetentny. Podobne odczucia mają inne
      osoby, które korzystały z jego usług.
      • Gość: Monika Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.silweb.pl 02.04.08, 07:43
        Ja też podpisuję się oboma rękami po opinią koleżanki ta temat Dr Krysiaka.
        To świetny człowiek i znakomity lekarz od często bardzo trudnych przypadków
        endokrynologicznych, taki jak mój.
        • Gość: gość Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 05.04.08, 10:46
          Nie widzę tego lekarza w polecanych ani na forum o chorobach tarczycy ani na forum hashimoto...
        • Gość: gosc Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 05.04.08, 10:47
          A jaki był Twoj przypadek?? Na co chorujesz?
          • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 05.04.08, 11:12
            Akurat przeglądałam maila, więc od razu udzielam odpowiedzi. Tzn.
            Pana doktora Krysiaka poleciła mi moja koleżanka, która miała
            niedoczynność tarczycy i bała się, co będzie jak zajdzie w ciażę.
            Dostała namiary, była pod opieką, brała leki, zaszła w ciążę a
            później urodziła zdrowe dziecko.Tak więc od niej dostałam namiary,
            chociaż wydaje się, że później zlalazłam je na którymś z forów, o
            których wspomniałaś (albo nawet na obu). Natomiast ja. No cóż ja to
            jestem endokrynologicznym wyzwaniem: mam chorobę Hashimoto,
            gruczolaka przysadki i policystyczne jajniki. Przez lata chodziłam
            od lekarza do lekarza: neurolog, internista, ginekolog, endokrynolog
            i td. W końcu znalazłam kompetentnego lekarza, włączył mi leczenie
            i wreszcie czuję się dobrze. Tzn czuję, że mam moje 27 lat, a nie
            jestem 75-letnią babcią, którą się wcześniej czułam.
            • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 05.04.08, 11:23
              I jeszcze jedno. Dał mi nadzieję, że będę miała dzieci, a nie
              straszył mnie, jak wcześniej robili to inni, że przysadka się w
              ciąży powiększy, czynność tarczycy pogorszy, mogę dostać cukrzycy,
              itd. Tzn. jest uczciwy, powiedział mi o zagrożeniach i ewentualnym
              ryzyku ich wystąpienia, ale w bardzo taktowny sposób. Wiem, że
              wówczas będę musiała być pod szczególną opieką, częściej chodzić na
              wizyty. I ze ryzyko powikłań bedzie większe niż gdybym nie miała
              problemów zdrowotnych. Ale powiedział też, że ryzyko to można
              zminimalizować, i że zależy to od zaangażowania kobiety i lekarza. I
              za to jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna.
              • Gość: gość Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 05.04.08, 14:19
                A jakie leki bierzesz?
                • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 05.04.08, 14:43
                  Synthroid,Glucophage,Dostinex,Clomid
                  • Gość: Gość Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 05.04.08, 21:39
                    Czy ten lekarz ma specjalizację ginekologa-endokrynologa ??
                    • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 05.04.08, 22:05
                      Proponuję Ci zadzwonić do poradni, w której przyjmuje a tam
                      odpowiedzą na to i wszystkie inne nurtujące Cię problemy. Jeśli
                      jesteś zainteresowana namiarami to napisz do mnie na maila:
                      sgaw@o2.pl
                      • Gość: gosc Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 05.04.08, 22:15
                        namiary mam, dziękuję!Szkoda tylko, ze wizyta prywatna a nie z NFZ
                        • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 05.04.08, 22:35
                          Cóż, takie są realia służby zdrowia w Polsce. Nie ja je wymyśliłam.
                          Dla mnie zdrowie jest ważniejsze niż pieniądze. Zresztą do
                          endokrynologa nie chodzi się codziennie. A ten pan doktor jest
                          naprawdę dobry i kompetentny.
                          • Gość: Słoneczko Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.silweb.pl 06.04.08, 20:31
                            Dr Krysiak - świetny gość. Ineligentny i kompetentny. I chyba jeden z nielicznych, którzy umieją leczyć nie tylko choroby tarczycy (w czym jest notabene bardzo dobry),ale i inne problemy endokrynologiczne. W pełni polecam
                            • Gość: heeeee Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 08.04.08, 01:27
                              gdyby był taki dobry, to chorzy na hashimoto i GB już dawno odkryliby jego talent i ustawiałyby sie do niego kolejki z calej Polski!!! Bardzo ogólnikowo piszecie, co komu z sympatycznego lekarza?? Szukamy takiego, któy potrafi skutecznie ustawiać dawki hormonów!!!!!!!!!!!
                              • Gość: chora Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 08.04.08, 22:40
                                podpisuję się pod tą wypowiedią
                                obiema "ręcami".
                                • Gość: Gabi Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 08.04.08, 23:40
                                  A ja się nie zgadzam. Choroba Hashimoto jest przewlekła i można ją
                                  podleczyć a nie wyleczyć. Osoby na nią cierpiące powinny o tym
                                  wiedzieć. Słyszałam dość dobre opinie o tym lekarzu od koleżanki z
                                  pracy. Zresztą zdrowie to indywidualna sprawa, każdy ze swoim może
                                  robić to co chce. Ja tam nikogo nie namawiam do leczenia, ani u tego
                                  ani u innego lekarza. Jeśli ktoś uważa, że wie więcej od lekarzy, to
                                  jego wybór.
                            • Gość: ika Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: 83.238.76.* 23.04.09, 08:07
                              dr Krysiak jest specjalistą chyba od farmakologii-poprawcie mnie jak
                              się mylę. Pracuje w Ligocie to fakt -ale mam poważne przypuszczenia
                              czy jest endokrynologiem -teraz bardzo dużo jest endokrynologów aż
                              strach pomyśleć jak oni leczą naprawdę chorych ludzi. Poszperałam
                              trochę w necie i znalazłam takie informacje na temat tego pana
                              doktora
            • Gość: gosia Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: 82.160.121.* 09.04.08, 15:55
              Sabina znam z autopsji to chodzenie od lekarza do lekarza z żadnym rezultatem...
              A myślałam, że to tylko ja jestem trudnym przypadkiem wink

Ja wprawdzie dalej nie zdiagnozowana, ale podejrzewam u sieibie gruczolaka i
              hashimoto, o którym dziś się dowiedziałam i czytam od rana i przecieram ze
              zdziwienia oczy bo to o mnie jest. Jakby ktoś moje życie opisywał tongue_out Wszystkie
              objawy się zgadzają... Tylko gorzej, że nie mam zielonego pojęcia do kogo się
              udać... Wprawdzie chyba w tygodniu odbiorę wynik rezonansu głowy ale co dalej to
              nie mam pojęcia... Wypadałoby znaleźć jakiego mądrego lekarza a nie konowała do
              jakiechc ostatnio trafiałam...
              • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 09.04.08, 17:08
                Dzięki. No cóż. Dobrze, że późno znalazłam lekarza, do którego chcę
                chodzić.Ale z drugiej strony dobrze, że się znalazł. Mam nadzieję,
                że i Tobie się uda.
                Gdybyś chciała namiary napisz do mnie maila. Nie chcę, by podając
                namiary na necie, ktoś posądził mnie o reklamę. Zresztą równie
                dobrze może ktoś inny doradzi Ci inną osobę.

Mój mail:
                sgaw@o2.pl
                • Gość: gosia Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: 82.160.121.* 11.04.08, 16:46
                  Sabina wielkie dzięki, ale ja jestem z okolic Wawy... Zupełnie przypadkiem
                  trafiłam akurat na ten wątek i po prostu nie moogłam Ci nie odpisać smile
                  Trzymam za Ciebie kciuki! W sumie to dobrze, że już wiadomo co CI jest i wiadomo
                  co leczyć. Mnie diagnozują od 10 lat i dopiero wczoraj trafiłam na info o takiej
                  chortobie jak Hashimoto... A lekarka pierwszego kontaktu już zaczynała ręce
                  rozkładać, ale dziś jej opowiem to może poczyta w mądrych książkach i skieruje
                  mnie na początek choć na badania w tym kierunku ... Mój limit zaufania do
                  endorynologo-ginekologóe przez te lata już się wyczerpał, więc może uda mi się
                  znaleźć jakiegoś tyreologa...
                  • Gość: Sabina Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 13.04.08, 22:46
                    Dzięki za miłe słowa. Tobie też życzę, byś znalazła takiego lekarza
                    jakiego ja znalazłam w Katowicach i byś w końcu mogła czuć się tak
                    jak na to zasługujesz.
        • Gość: Edytka Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 28.08.08, 15:30
          Dzięki. Przeczytałam wasze pozytywne opinie o dr Krysiaku i od
          jakiegoś czasu do niego chodzę. Jestem bardzo zadowolona i polecam
          osobom mającym problemy endokrynologiczne
    • Gość: greenland Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 11:58
      Serdecznie odradzam dr Bednarską-Czerwińską.
      Niesatety, nikogo doradzić nie mogę - złe dowiadczeniauncertain
      • Gość: 0luna Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:01
        Polecam Dr Jochemczyk - Banek, przyjmuje w poradnie na Powstańców
        • Gość: gość Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 16.04.08, 12:34
          A mozesz napisać jakieś konkrety? Czy leczy hashimoto?? Jak wygląda badanie u niej, jakie zleca badania?
          • Gość: Q Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:02
            Czemu nikt nie czyta ze zrozumieniem ???

Pani PROFESOR GASIŃSKA !!!
            W Poradni na Powstańców - czyli jest to finansowane z NFZ.
            Do niej idą "najgorsze" przypadki, czyli tam gdzie już inni nie
            wiedzą co robić wink
            Ja przez 2 lata odwiedzałam gabinety konowałów - aż trafiłam do niej
            >>> pobyt szpitalny i wreszcie jakaś diagnoza. Na marginesie, ona
            jest szefem oddziału endokrynologicznego w szpitalu więc w razie
            konieczności człowiek w expresowym tempie laduje na oddziale.

BTW, pani dr Jochemczyk - nie jest endokrynologiem a GINEKOLOGIEM
            endokrynologicznym; a to zmienia postać rzeczy.

Z tej poradni mogę też polecić panią dr Kulawik - prawa ręka wink Pani
            Profesor.
            • Gość: gosc Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 20.04.08, 14:43
              taaaa..... pwnie prosto z ulicy "idą sobie" te beznadziejne przypadki a pani Gasińska wszystkich przyjmuje... gadasz głupoty, ze szok! Już widzę miny szanownych pań w rejestracji gdy usłyszą, że życzę sobie wizytę z NFZ u pani profesor hehe
              • Gość: Q Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:09
                A jak konowale myślisz że ja sie tam dostałam ???

Miast zatelefonować lepiej obrażać.
                Cóż Twój wybór.

Nie dosć że polecam, tracę swój cenny czas a z drugiej strony taki
                odzew.

Ot, Polska właśnie wink))
                • Gość: gosc Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 20.04.08, 16:28
                  moze zamiast tracić cenny czas warto sprawdzić znaczenie słowa konował tongue_out
                  • Gość: Elżbieta Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.crowley.pl 05.05.08, 10:43
                    Mam pytanie czy Dr.Krysiak leczy zaburzenia hormonalne,policystyczne
                    jajniki????Czy jest on Endokrynologiem czy raczej Ginekolog-
                    Endokrynolog????
                    • Gość: Elżbieta Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.crowley.pl 06.05.08, 12:16
                      Ponawiam pytanie.Czy Dr.Krysiak jest Endokrynologiem czy Ginekolog-
                      Endokrynolog.???????
                      • Gość: Natalia Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 06.05.08, 18:40
                        Właśnie u niego byłamsmile. Jest bardzo dobrym endokrynologiem. Ale nie
                        odpowiem Ci na pytanie, bo ja mam problemy z nadnerczami
                        • Gość: Ania Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 07.05.08, 20:15
                          Możesz napisać bliżej jak wygląda wizyta, czy badania przynosi się ze sobą czy sam zleca swoje? I jakie leki stosuje?
                          • Gość: Natalia Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 07.05.08, 22:04
                            Tzn najpierw wywiad, później badanie, interpretacja wyników
                            hormonalnych i obrazowych (w przypadku moich problemów - TK lub
                            rezonans nadnerczy, przy innych chorobach endokrynnych USG (robi na
                            miejscu)). Na koniec zalecenia, ewentualnie odpowiedzi na pytania
                            pacjentki. Oczywiście wyniki można mieć ze sobą, ale moze okazać
                            się, że części zapomniało się zrobić (lub nie wiedziało, że należy
                            to wykonać), a niektóre zrobiło się niepotrzebnie. Więc chyba na
                            pierwszą wizytę lepiej iść z posiadanymi wynikami (jeśli je masz), a
                            dopiero później zrobić to co zaleci.
                            • Gość: Ania Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 14.05.08, 14:05
                              To chyba strasznie drogie to leczenie... do tego tomografia, ale to mam nadzieję z NFZ?
                              • Gość: Szczęśliwa Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 09.07.08, 12:37
                                No więc byłam u dr Krysiaka w Katowicach zgodnie z radą. Trafnie
                                rozpoznał chorobę tarczycy, włączył leczenie i dzisiaj rano po dwóch
                                miesiącach brania leku spotkała mnie niespodzianka, na którą
                                czekałam 5 lat. Naprawdę godny polecenia. Miły i super fachowiec.
                                Sylwia G
                                Mój mail dla zainteresowanych (rzadko bywam na forum): sgaw@tlen.pl
                                • Gość: gosciu Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 07.04.09, 23:31

Gość portalu: Szczęśliwa napisał(a):

> No więc byłam u dr Krysiaka w Katowicach zgodnie z radą. Trafnie
                                  > rozpoznał chorobę tarczycy, włączył leczenie i dzisiaj rano po dwóch
                                  > miesiącach brania leku spotkała mnie niespodzianka, na którą
                                  > czekałam 5 lat. Naprawdę godny polecenia. Miły i super fachowiec.
                                  > Sylwia G
                                  > Mój mail dla zainteresowanych (rzadko bywam na forum): sgaw@tlen.pl
                                  szczęśliwa jesteś reklamując?????????????? maila przynajmniej podaj innego...
                                  Gość: Sabina 09.04.08, 17:08 Odpowiedz
                                  że i Tobie się uda.

Mój mail:
                                  sgaw@o2.pl
                                  BEZ KOMENTARZA KOMPLETNY BRAK ETYKIsad zmień maila, może jednak ktoś się nabierze
                                  na spam??????
                • Gość: Gość Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 11.11.08, 01:09
                  .
              • moniabm2 Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic 08.05.08, 10:53
                gościu-powiem,że taaaa...prosto z ulicy wchodzisz do rejestracji endokrynologii
                (4 piętro) na Powstańców i zapisujesz się albo do pani profesor, albo do dr.
                Kulawik, albo do dr. Jochemczyk-Banek na wizytę z NFZ.
                Jest jedno ale-musisz mieć skierowanie i cierpliwość w oczekiwaniu na wizytę. Ja
                do dr. Kulawik czekałam 3 miesiące, a do dr. Banek -2 miesiące. Z obu jestem
                bardzo zadowolona i gorąco polecam.
                • Gość: gosc Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 18.05.08, 12:45
                  wiem na którym piętrze, bo tam już kurka byłam! U niejaiej dr Bachowskiej, w skrócie powiem tylko, ze nie jestem z niej zadowolona...
                  • Gość: Q Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:03
                    To po co był ten post z POLECONYMI lekarzami ?
                    • Gość: ESTOS Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: 83.230.126.* 18.12.08, 17:02
                      Fajnie
                      • Gość: Julka Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.chello.pl 30.03.09, 23:42
                        Hej, czy ktoś tu zagląda?
                        • Gość: gosciu Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic IP: *.telpol.net.pl 07.04.09, 23:33
                          Gość portalu: Szczęśliwa napisał(a):

> No więc byłam u dr Krysiaka w Katowicach zgodnie z radą. Trafnie
                          > rozpoznał chorobę tarczycy, włączył leczenie i dzisiaj rano po dwóch
                          > miesiącach brania leku spotkała mnie niespodzianka, na którą
                          > czekałam 5 lat. Naprawdę godny polecenia. Miły i super fachowiec.
                          > Sylwia G
                          > Mój mail dla zainteresowanych (rzadko bywam na forum): sgaw@tlen.pl
                          szczęśliwa jesteś reklamując?????????????? maila przynajmniej podaj innego...
                          Gość: Sabina 09.04.08, 17:08 Odpowiedz
                          że i Tobie się uda.

Mój mail:
                          sgaw@o2.pl
                          BEZ KOMENTARZA KOMPLETNY BRAK ETYKIsad zmień maila, może jednak ktoś się nabierze
                          na spam??????
    • mushum Re: Polećcie Endokrynologa z Katowic 21.08.15, 12:52
      Dr Barbara Jeleń przyjmuje w Katowicach w Duo Medica. Niesamowita kobieta, bardzo konkretna jednocześnie ludzka czego brakuje dzisiejszym specjalistom. Polecam. www.duomedica.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka