anlia 12.06.08, 19:53 czy jezeli karmie piersią to moge miec przeswietlenie klatki piersiowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anlia Re: RTg 12.06.08, 20:03 dzieki za odpowiedz, bo jutro ide na badania przed przyjeciem do pracy i wiem ze tam tez jest rtg. w takim razie musze powiedziec ze karmie piersia Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: RTg 12.06.08, 20:06 anlia napisała: > dzieki za odpowiedz, bo jutro ide na badania przed przyjeciem do pracy i wiem z > e > tam tez jest rtg. w takim razie musze powiedziec ze karmie piersia Tuatj masz link do artykulu (po angilesku), ze mozna spokojnie przeswietlac klatke piersiowa jak sie karmi. www.motherandchildhealth.com/Breastfeeding/JackNewman/newman_moremyths.html Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: RTg 12.06.08, 20:06 RTG jest niewskazane przy karmieniu piersią.Wiem z autopsji.A czemu to nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
anlia Re: RTg 12.06.08, 20:09 tak czy siak to powiem ze karmie i juz. zobaczymy czy beda robic czy nie bo pamietam jak bylam u dendysty i mialam miec przeswietlenie zeba i dendystka mowila zebym powiedziala ze karmie piersia to mi dadza oslonke jakas. a przeciez na klatke piersiowa mi nie dadza nic hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka1999 Re: RTg 12.06.08, 20:28 www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79401,3866983.html Odpowiedz Link Zgłoś