Dodaj do ulubionych

BRAK PRZYJEMNOŚCI!

23.09.03, 10:49
Tak jak pisałam nie odczuwam przyjemnosci w czsie stosunku. to nie jest
zalezne od pieszczot. Moj partner pieści mnie i czuje podniecenie, ale nie
duze, a jak dochodzi do stosynku, to zupelnie nic nie czuje. Czsem czuje
nawet bol. tak jest od samego poczatku,od 7 lat. mam 25 lat
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 23.09.03, 12:49
      zakładam, że kochasz swojego partnera z wzajemnością i łączy was bliskość
      emocjonalna (brak tego bywa niekiedy sporym utrudnieniem). pomaga zmiana
      pozycji, żele nawilżające. nie wiem, czy próbowałaś kiedykolwiek orgazmu
      łechtaczkowego - to całkiem fajny typ orgazmu i niekoniecznie wyłącza faceta.
      można porozmawiać z seksuologiem - to w końcu żaden wstyd, on już z niejedną
      parą rozmawiał i może mieć dobre pomysły. i nie czekaj usilnie na orgazm, bo
      ten będzie się tym bardziej oddalał.
      • kasia01.08 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 23.09.03, 17:54
        Ja nie mam potrzeby kochania sie ze swoim meżczyzna. Moj pierwszy raz wyglądal
        tak samo jak przez ostatnie 7 lat. Miałam 4 partnerow i za kazdym razem nic. W
        czasie stosunku nie czuje nic-zupelnie nic! nie pomagaja zele, zmiana pozycji.
        Czy mozna to jakos leczyc? Chcialabym normalnie funkcjonowac, jak normalna
        kobieta.
        • wiolixon Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 23.09.03, 23:11
          Koniecznie udaj sie do ginekologa. Prawdopodobnie problem moze tkwić w psychice.
          • burza_gradowa Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 23.09.03, 23:37
            akurat to nie ginekolog zajmuje się kobiecą psychiką..z takim problelmem
            udałabym sie do seksuologa
        • lilith76 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 24.09.03, 09:48
          nie masz potrzeby emocjonalnej - bo jest człowiekiem ci obojętnym, czy
          fizycznej? może należysz do kobiet, które potrzebują rzadziej seksu? tylko jak
          to zgrać z potrzebami faceta i jego możliwościami zrozumienia tej sprawy?
          porozmiawiaj z seksuologiem - niektórych rzeczy nie da się opisać na forum,
          jżęli sprawy mają korzenie w twoim doświadczeniu, życiu, psychice, emocjach.
    • katee1 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 24.09.03, 12:08
      Chyba mam to samo... mimo,ze jestem atrakcyjna dziewczyna... to normalnie mi
      sie czesto nie chce... nie wiem z czego to wynika... moze dlatego ,ze to zawsze
      on chce... i ja nie mama woli walki... Kocham go bardzo, ale to nie jest to...
      Podchodze do seksu czesto mechanicznie... Okropne to jest... a może libido mi
      spadło przez tabletki... biore Logest
    • blacky2 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 24.09.03, 20:01
      witaj!
      mam podobny problem..tez NIC nie czuje poza podnieceniem..CZASEM pewien
      bol..drugi rodzaj orgazmu mam , dodam bardzo intensywny.. zastanawiam sie, czy
      kiedys mam szanse na orgazm podczas stosunku? Maz mnie b.kocha i czuje sie
      winny,ze nie daje mi pelnej satysfakcji..rozumiem go..w koncu byloby super, by
      oboje mogli TO POCZUC jednoczesnie..stara sie bardzo, ale jego wszystkie
      pieszczoty daja mi tylko podniecenie..moze szybki wytrysk moze miec tu
      znaczenie? czy brak orgazmu moze bardzo utrudnic zajscie w ciaze? na razie
      jakos od 2 lat nie zaszłam ... sad(

PORADŹCIE!

blacky
      • franula Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 24.09.03, 20:49
        Brak orgazmu nie utrudnia zajscia w ciaze.
        • joasia-24 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 24.09.03, 20:57
          Ale orgazm ułatwia zajście.
      • joasia-24 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 24.09.03, 21:18
        Mam podobny problem,związany z przedwczesną ejakulacją u mojego
        męża.Próbowaliśmy rożnych technik ale bez efektu.Napisałam o tym w temacie"
        przedwczesny wytrysk", na razie bez odpowiedzi ze strony fachowca.
    • kasia01.08 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 25.09.03, 13:18
      Widzę,że nie jestem sama. Jest to straszne dziewczyny przez tyle lat sie
      Męczyć!! Niektore kobiety maja kompleksy na puncie swojego wygladu, ale ja
      tekiego kompleksu nie mam!!! Jak na 25 lat mam cialo jak niejedna malolatka.
      Dziewczyny czy jest jakis lek a to??? Im jestem starsza tym trudniej jest mi z
      tym. U mnie nie jest to zalezne od tab.anty. Czy biere, czy nie bore i tak nic
      nie czujesad(((
    • kasia01.08 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 25.09.03, 18:34
      Czy Pani Doktor mi pomoze????
      • martynkaa1 Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 01.12.03, 14:00
        widze ze Pani Doktor nie odpowiedziała. ja mam podobny problem. tylko ze ja
        mialam orgazm z moim partnerem, ale od 3 m-cy nic! biore microgynon około roku,
        może polecicie tabletki (tylko tez refundowane smile ktore na pewno nie maja
        wpływu na libido? A moze to moja psychika, starsznie mnie meczy ta sytuacja...
    • ikik Re: BRAK PRZYJEMNOŚCI! 01.12.03, 14:58
      Witajcie,
      ja tez mam problem z odczuwaniem przyjemnosci i brakiem checisad jak dla mnie
      to jest okropne i stalo sie glownym problemem pomiedzy mna a mezem. Wizyta u
      ginegokologa (nie jednego)i wyjawienie swoich problemow nie dalo zadnych
      rezultatow. Nie bylam u seksuologa. Czy powinnam isc tam sama czy z mezem? Czy
      moze ktoras z Was juz przez to przeszla i moze polecic jakas poradnie.
      Rozne pozycje i techniki - nic z tego. Ciza i dziecko i dalej tak samo. Bardzo
      kocham swojego meza ale co wieczor szukam wymowki aby tylko odwrocic jego uwage
      od sexu.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka