sundry 06.08.08, 17:25 Dlaczego ciągle boli?Współżyjemy od 2 lat.Niby nawilżenie jest,a mimo to ciasno,jak cholera,na palcach mogę policzyć razy,kiedy mnie nie bolało.Badania gin.nie wykazują nieprawidłowości.Co robić z tym fantem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Bolesny seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:16 pochwica? Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Bolesny seks 06.08.08, 22:24 Czy to "nawilżanie" nie jest wodniste czasem? Próbowaliście kiedykolwiek z żelem nawilżającym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaL Re: Bolesny seks IP: *.elartnet.pl 06.08.08, 22:28 Może też być vulvodynia, a nie pochwica. poszukaj w internecie, już polecałam na tym forum www.vulvodynia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bolesny seks IP: *.broker.com.pl 06.08.08, 22:35 czyli to nie jest normalne?mnie tez boli w sumie nie u wejsciu tylko na koncu,w podbrzuszu...hm jestem bardzo mokra czyli to nie to..z budowa macicy jest ok chyba nic nie mowil ginoo...jaka to jest przyjemnosc z seksu?nie odczuwaci nawet najmniejszego bolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodkajakzmiodu Re: Bolesny seks IP: 212.160.172.* 07.08.08, 12:51 Ja odczuwałam ból tylko przy pierwszym stosunkach ale nie byl on silny i ustepowac po chwili i bylo juz przyjemnie. Teraz odczuwal lekki bol 'na jezdzca' gdy wchodze na pionowo. Wydaje mi sie ze to sprawa rozmiaru poniewaz boli mnie chyba szyjka macicy jest podrazniana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobnie Re: Bolesny seks IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.08, 00:44 a mnie boli przy kazdym stosunku przy wprowadzaniu czlonka do pochwy. czesto mam zapalenia i grzybice, ale nawet jak zdrowa jestem, piecze okrutnie, po czym pozniej przestaje, albo mniej boli... Odpowiedz Link Zgłoś