Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG Katowice

09.10.03, 13:28
Witamwink

czy może mi ktoś polecić naprawdę dobrego ginekologa w Katowicach?
pzdr
Obserwuj wątek
    • lakasha Re: GINEKOLOG Katowice 09.10.03, 13:53
      Załozony został tu wątek "Dziewczyny! Proponuje otworzyc listę dobrych
      ginekologów", znajdziesz tam na pewno o lekarzu z Katowic.Łatwiej bedzie jesli
      w okienko "sortuj wdł." i wybierzesz "liczby wypowiedzi".
      Pozdrawiam i zycze dobrego wyborusmile
      • katepat Re: GINEKOLOG Katowice 09.10.03, 14:22
        Dziękuję Lakasha za "przeszkolenie" mnie w zakresie obsługi wyszukiwarkiwink)
        zrobiłam rozeznanie już przed zamieszczeniem posta i proszę uwierz, że gdybym
        znalazła coś interesującego darowałabym sobie klonowanie tych samych tematów na
        forum, niestety w przypadku Katowic pojawia sie ok. 3 wypowiedzi z roku 2001 i
        2002, więc mimo wszystko będę wdzięczna za podpowiedź i komentarze osób, które
        chcą pomóc
        pzdr

lakasha napisała:

> Załozony został tu wątek "Dziewczyny! Proponuje otworzyc listę dobrych
        > ginekologów", znajdziesz tam na pewno o lekarzu z Katowic.Łatwiej bedzie
        jesli
        > w okienko "sortuj wdł." i wybierzesz "liczby wypowiedzi".
        > Pozdrawiam i zycze dobrego wyborusmile
        • kaaaa Re: GINEKOLOG Katowice 10.10.03, 09:37
          Zgadzam sie z Toba w zupelnoscismile Rowniez nie znalazlam nic odnosnie ani
          ginekoloegow ani wypowiedzi na temat szpitali i oddzialow polozniczych w
          Katowicach!
          • sysim Re: GINEKOLOG Katowice 10.10.03, 10:03
            Ja chodzę do lekarza w Katowicach do dr Piotr Buchacz przyjmuje w środy od
            godz. 15.00 na ul. Moniuszki 8 tel. 602-33-06-66. Poleciła mi go pielęgniarka w
            Szpitalu w Tychach. Nie wiem czy jest dobry, ale podobno specjalizuje się
            w "trudnych przypadkach" gdy jest problem z zajściem w ciąże. Robi dużo badań,
            o których inni lekarze nawet nie wspominają. Ja obecnie również się u niego
            lecze, lecz problem jest w tym, że wszystkie wyniki wychodzą ok i nie wiadomo
            co jest grane, wciąż szukamy przyczyny. Jedynym mankamentem jest to, że nie ma
            w gabinecie usg, oraz że ma bardzo dużo pacjentek i długo trzeba czekać w
            kolejce ponieważ nie przyjmuje na zapisy tylko z kolejki. Mam nadzieję, że Ci
            pomoże. Życzę sukcesów. Spróbuj sama ocenisz po pierwszej wizycie. Napisz jakie
            zrobił na Ciebie wrażenie.
            Pozdrawiam
            Sylwia
            • katepat Re: GINEKOLOG Katowice 10.10.03, 14:42
              bardzo dziękuję smile w przyszłym tygodniu postaram się go odwiedzić, choć ten
              brak usg w gabinecie to faktycznie może być pewne utrudnienie...
              w dalszym ciągu jednak zachęcam do polecania dobrych ginekologów z Katowic i
              okolic
              jeszcze raz dzięki i serdecznie pozdrawiam!
              • kaaaa Re: GINEKOLOG Katowice 12.10.03, 20:58
                katepat wyslaam Ci cos na poczte, daj znac czy doszlosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka