Gość: Joanna IP: *.acn.waw.pl 07.09.08, 17:37 Czy ktos zna dr Muzyczuk Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: Enel med ginekolog IP: 217.98.20.* 07.09.08, 20:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 i wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jucha Re: Enel med ginekolog IP: *.gprs.plus.pl 17.10.08, 19:17 witam. Tak znam pana doktora prowadzi moją ciąże. w razie mój nr gg 2897513. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsi Re: Enel med ginekolog IP: 89.171.106.* 23.10.08, 12:40 Ja znam. Niestety. To najgorszy lekarz jakiego spotkałam.Trafiłam do niego przypadkowo.Prowadził moją trzecią ciążę do siódmego miesiąca,potem niewytrzymałam i przepisałam się gdzie indziej.Nie udzielał mi pełnych informacji na temat mojego (i dziecka)stanu zdrowia, bagatelizował zgłaszane problemy (jak się potem okazało - poważne),poza był tym niemiły i gburowaty.Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowani Re: Enel med ginekolog IP: *.elartnet.pl 21.03.09, 17:34 wlaśnie wyszliśmy z płatnej (nie mamy abonamentu) wizyty u p. dr n. med. Mykoli Muzychuka. Jesteśmy bardzo rozczarowani jakością tej usługi.Jedyny plus to punktualność. Następnie po wejściu do gabinetu cieżko nam było uzyskać właściwe wskazówki. P. dr sprawia wrażenie osoby niekompetentnej (nie wiedział jak interpretować wyniki badania Beta-HCG które mu przedstawiliśmy, twierdził, że każde laboratorium prowadzi badania na sposób), nie dbającej o interes klienta lecz o interes firmy, która go zatrudnia (wspomniał nieraz, że ma tylko 20 min. na wizytę). Mówi bardzo niewyraźnie. Gdy dowiedział się, że nie mamy abonamentu za bardzo nie chciał wydać karty ciąży.Przyszliśmy po porady na pierwszy okres ciąży, uslyszyliśmy niewyraźne ogólniki. Powiedział nam, że można latać samolotem, , jeździć na rowerze przez cały okres ciąży. Po tej wizycie nie wiemy czy uwierzyć w informacje, które nam przekazał p. dr Muzychuk. Ta wizyta nie zachęca do dalszego korzystania z usług Enel-Medu. P.S łatwo można znaleźć w internecie interpretację tych wyników, tu przykład f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2045482 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówka Re: Enel med ginekolog IP: *.elsnerow.waw.pl 19.05.09, 11:04 O czym Wy mówicie? Pan Doktor Muzyczuk to wspaniały, czarujący człowieka, który bardzo dobrze zna się na swojej pracy! Sprawił, że jestem w ciąży, co wydawało mi się już niemożliwe! Wraz z mężem mieliśmy wszelkie przeszkody biologiczne na własnego dzidziusia, a Doktor Muzyczuk dokonał cudu i to w ramach NFZ! Nie wyobrażam sobie nikogo innego! Odpowiedz Link Zgłoś