Gość: Justyna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 18:27 pani ginekolog wymacała coś w mojej piersi. Jutro idę na USG. Boje się. Co mogę w niej mieć? Mam 27 lat i 2 - letnie dziecko. Biorę od 1,5 roku Logest, który mi służy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota12 Re: problem z piersią 14.01.02, 19:14 Nie przejmuj sie przedwczesnie. Spokoj. Pewnie nic Ci nie jest, a nawet jesli, to zaufaj lekarzom. Zrob USG, ew mammografie. Daj znać co sie okazalo. Nie panikuj. Trzymam za Ciebie kciuki. pozdrawiam.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: problem z piersią 15.01.02, 23:32 Moze być to po prostu obszar zwłoknień powstały na przykład na skutek zastoju pokarmu w piersi w czasie laktacji bądź przebytych stanów zaplnych, ewentualnie torbielka. W tak młodym wieku nowotwory złośliwe sutka sa rzadkością. A może się Pani w przeszłosci uderzyła?MA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: problem z piersią IP: 212.244.180.* 16.01.02, 10:05 Justyna, odezwij się jak tam po USG, czy wszystko OK? Trzymałyśmy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś