envi 03.11.03, 11:17 czy podczas miesiaczki moge nadal uzywac lactovaginolu?w ulotce nic o tym nie jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: lactovaginal a okres?? 03.11.03, 11:50 Nie, podczas okresu nie stosuje się Lactovaginalu ani innych leków dopochwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: lactovaginal a okres?? 03.11.03, 23:33 Racja. Leczenie lakctovaginalem moze spokojnie kontynuować po miesiaczce. To NIE antybiotyk, wiec nic sie nie stanie jesli wypadnie przerwa w leczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: lactovaginal a okres?? 04.11.03, 13:30 moja pani doktor uważa, że stosowanie wszystkich dopochwowych leków przerywa się na czas miesiączki. Czasem niestety to komplikuje sprawę, bo trzeba przerwać kurację, ale te leki i tak by niewiele pomogły w czasie miesiączki. Wtedy wskazane jest zachowanie sczególnej higieny osobistej, podmywanie się Tantum Rosa i rumiankiem i w zasadzie tyle można tylko zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: lactovaginal a okres?? 07.11.03, 19:16 Mozna, ale wydaje mi sie raczej bez sensu- ja w ogóle unikam zakładania gałek do pochwy podczas krwawienia Odpowiedz Link Zgłoś