arabia1 09.11.03, 20:17 mam 29 lat , jestem w 5 tc i plamienie. Zglosilam sie do ginekologa, dostala progesteron nakaz lezenia w lozko...Czy moja ciaz jest zagrozona? Czy takie cos sie zdaza? O pomoc prosze tylko lekarzy,dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabia1 Re: Tylko do LEKARZA 10.11.03, 12:15 to bylo krwawienie nie plamienie przez 9 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Tylko do LEKARZA 11.11.03, 16:16 Plamienie na początku ciazy jest oznaka zagrazającego poronienia- leczeniem jest LEZENIE i leki rozkurczowe, w razie niedoboru hormonów II fazy cyklu- suplementacja prohgesteronu Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Tylko do LEKARZA 11.11.03, 16:17 Należy wykonać usg aby potwierdzic czy nie doszło do poronienia czy obumarcia ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
arabia1 Re: Tylko do LEKARZA 12.11.03, 22:11 serdecznie dziekuje za odpowiedz, rzeczywisci wszystko bylo tak jak Pani Doktor napisala i na razie mam 80% szans , ze wszystko bedzie dobrze.Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś