bonca 01.12.03, 07:41 Przepraszam, ze moje pytanie jest takie głupir, ale takie też się czasem ma. Czy rozbierając sie do badania zdejmujecie też skarpetki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buba1 Re: ginekolog - durne pytania 01.12.03, 08:09 Poszukaj na forum Niepłodność , był ostatnio ten wątek - bardzo śmieszny! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: ginekolog - durne pytania 01.12.03, 09:48 a po co ? ginekolog chyba nie bedzie ci badal stop no chyba ze smierdza te skarpetki ... ale nogi wtedy tez niewatpliwie ... buahhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: ginekolog - durne pytania 01.12.03, 10:32 jak chodze w rajstopach to wiadomo - sciagam rajstopy jak w skarpetkach - nie sciagam bo musze przejsc kawalek od "rozbieralni" do fotela i nie mam zmaiaru lazic bosa noga po podlodze Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: specjalne kapciuszki :) 01.12.03, 19:03 Pewnie, ze sie nie zdejmuje, a po co? U mojego gina w gabinecie jest toaleta ( kibelek, umywalka i bidet) i koszyk ze specjalnymi jednorazowymi kapciuszkami, zeby wlasnie babki nie lataly na bosaka z przebieralni na fotel!! I tak powinno byc w kazdym gabinecie!!!A niestety takich gabinetow jest niewiele Daleko nam do Europy pzdr-aga Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: specjalne kapciuszki :) 02.12.03, 11:44 ja tylko spodnie i figi- najpier siedzimy przy biurku, jak idę do fotela to we własnych butach, ściągam je obok i na fotel- w skarpetkach również pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: specjalne kapciuszki :) 02.12.03, 11:50 U mnie tez sa specjalne kapciuszki, ale jakos nie lubie ich uzywac. Wiec zawsze zostaje w skarpetkach, boso przeciez nie bede latala po gabinecie. Malo tego, jesli mam akurat rajstopy, to specjalnie przynosze w torebce pare skarpetek, zeby na te okolicznosc je zalozyc, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś