Gość: hehe Re: cilest opinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.06.09, 23:31 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=cilest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Na minus IP: *.bb.sky.com 28.06.09, 16:53 Przez niespełna rok brania cilest dokonał w moim organizmie tego czego inne tabsy nie zrobiły przez ponad 10 lat brania- tzn. rozpieprzył mi żyły całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: Na minus IP: *.lanet.net.pl 28.06.09, 17:14 Również nie polecam. Po prawie roku przyjmowania zaczęły się problemy z wymiotami po przyjęciu tabletki... Lekarz bezwłocznie zapisał mi cos innego, mówiąc coś pod nosem, że z Cilestem są ostatnio problemy... Mam tylko nadzieję, że Cilest większych spustoszeń nie dokonał. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: cilest opinie 28.06.09, 21:11 Ja już po jednym opakowaniu musiałam odstawić Cilest-miałam przeokropne bóle głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: cilest opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:35 Ja po Cileście dostałam nawrtou trądziku (nie były to jednak takie zwykłe pryszcze, ale takie "grudy" podskórne). Brałam je przez parę miesięcy i innych negatywnych objawów nie miałam. Moja bratowa też je zażywa i się nie skarży na żadne dolegliwości Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: cilest opinie 30.06.09, 23:01 4 opakowania wzięłam i od ok. 9-10 tabletki krwawienie do nowego opakowania. aż dziw bierze że anemii nie dostałam nie służyły mi zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: cilest opinie 30.06.09, 23:10 bralam cilest przez 3 lata,dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: cilest opinie 01.07.09, 11:58 Bralam cilest przez ok 10 lat. Zadnych skutkow ubocznych, zero przybycia na wadze, ladna cera, regularny okres, niebolesny. Jak dla mnie OK. Poniewaz przez jakis czas mialam regularny bol glowy zmienilam cilest na yasminelle, teraz glowa nie boli ale mam milion innych klopotow na czele z plamieniem miedzy, straszna cera i bolem brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasiak Re: cilest opinie IP: *.chello.pl 01.07.09, 22:19 brałam cilest 5 lat wszystko ok---------jednak pojawiła sie torbiel lekarz zapisał yasminell i koszmar----bóle rąk nóg obnizone libido..........................jednak po wcłonieciu sie znów powróciłam do cilestu czasmi zmiany sa potrzebne powiedział lecz cilest dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś