aureliana 30.12.03, 11:38 zgubilam jedna buteleczke bromergonu!!!!!!!! a moj lekarz jest a urlopie,nie bedzie go jeszcze dosc dlugo((((((( (na innych lekarzy nie mam pieniedzy). czy to lekarstwo jest tylko i wyalcznie na recepte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: bromergon a recepta 30.12.03, 14:46 Zapytaj w aptece. Może sprzedadzą ci bez recepty, jak wyjaśnisz przekonująco swój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ka2ma Re: bromergon a recepta 30.12.03, 15:07 Przeciez mozesz isc po recepte do przychodni ja tak zrobilam niedawno, bo szkoda mi bylo wydawac za wizyte, za jedynie przepisanie recepty. Na cos w koncu ida te nasze skladki, a my i tak leczymy sie prywatnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: bromergon a recepta 30.12.03, 15:52 problem tylko polega na tym,ze w warszawie tylko studiuje,mieszkam na drygim koncu polski i do wwskiej przychodni 'tak po prostu' mnie nie przyjma.. zreszta,w zwiazku z tym zakladam nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: bromergon a recepta 04.01.04, 17:45 każdy lekarz może ci wypisać receptę na bromergon, łącznie z dentystą i weterynarzem (ale pełnopłatnie) Odpowiedz Link Zgłoś