eufrazja 09.09.09, 21:48 Witam. Szukam informacji na temat pani doktor Klimza. Jest to lekarz hematolog na Sobieskiego. Czy ktoś leczy u niej swoje dziecko? Czy to dobry lekarz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Dr.Klimza IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.10.09, 13:10 Witam Też się wybieramy z dzieckiem do Pani doktor Klimza- z polecenia znajomej. Przykra sprawa to była jedyna Pani doktor która prawidłowo zdiagnozowała u siostry mojej znajomej białaczkę - było to kilka lat temu dziewczynka jest już dorosła i można powiedzieć że wyleczona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamucha-emiluchy Re: Dr.Klimza 04.11.09, 09:23 Tak, byłam z córcią u niej. Ponoć zna się na rzeczy i polecają ją nawet w Katowicach. MOje wrażenie jest średnie: jest jakby rozstrzepana i wydaje się, jakby traktowała pacjenta lajtowo. Natomiast daje skierowanie na mnóstwo badań i tutaj duży plus, za szeroką diagnostykę. Potem dostajesz skierowanie na badania kontrolne też ful wypas. NO i chyba wazna rzecz, nie ma zapisów, łapiej rano numerek przez telefon, albo osobiście. I popołudniu masz wizyte. A nie jak w innych miejscach- kolejki kilkumiesięczne. Odpowiedz Link Zgłoś