Gość: Ada IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 20:32 Czy Ktoś korzystał z diagnozy za pomocą tego aparatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: OBERON IP: *.sdh.sk.ca 20.01.04, 20:51 Felini korzystala wielokrotnie z Oberonu piszac swoj thesaurus. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydrogen Re: OBERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:11 > Felini korzystala wielokrotnie z Oberonu piszac swoj thesaurus. :-) I chwała jej za to. Dzięki thesaurusowi usłuszałem (i pewnie nie tylko ja) o różnych ciekawych rzeczach. Oprócz Oberonu np o świecowaniu uszu. Wygląda, że Feline nieświadomie stała się propagatorką niekonwencjonalnych metod diagnozy i leczenia. Co do tej tajemniczej maszyny (bardzo pobieżny przegląd informacji z netu nie ujawnił żadnych szczegółów co do zasad działania tego cuda) to jest stosowana przez lekarzy i słyszałem, że rzeczywiście ze świetnym skutkiem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: OBERON IP: *.sdh.sk.ca 20.01.04, 21:25 Gość portalu: hydrogen napisał(a): jest stosowana > przez lekarzy i słyszałem, że rzeczywiście ze świetnym skutkiem Ze swietnym skutkiem finansowym bym dodal. No i najlepiej polaczyc go ze swiecowaniem uszu, optymalna dieta i pradami dr.Kwasniewiskiego. Nie zaszkodzi tez popijac preparatami srebra i zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydrogen Re: OBERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 22:52 > Ze swietnym skutkiem finansowym bym dodal Nie da się ukryć. W jakimś ogłoszeniu widziałem, że koszt badania to 200 złotych a zdaje się, że jest to jedynie preludium wydatków. Informacja o tym, że badanie ma pomóc w wyborze odpowiednich suplementów i preparatów ziołowych sugeruje, że całkowity koszt powrotu do (całkowitego?) zdrowia przy pomocy Oberonu może być spory. No ale może warto? Może odezwie się ktoś kto poddał się temu badanu? Odpowiedz Link Zgłoś
teegra Re: OBERON 04.02.04, 23:46 Za 200 zl wolę iść na balanżkę .Nie cierpię visionerstwa Odpowiedz Link Zgłoś