Dodaj do ulubionych

ból głowy

27.12.09, 20:47
witam! moim problemem są wieczne bóle głowy Byłam z tym w sierpniu u neurologa Pani neurlog powiedziała, że na podstawie wywiadu uważa, że nic złego się nie dzieje Powiedziała, że wg niej są to bóle migrenowe, pogodowe i napięciowe i byc może klasterowe Głowa boli mnie najczęściej w ciagu dnia po rozpoczeciu pracy Czasem wieczorem tez boli Spedzam nawet 12h przy komputerze i mam problemy ze wzrokiem juz W ogole mam slaby wzork i nosze soczewki na codzien A kiedys wyrznelam(jako dziecko) czubkiem glowy w chodnik (spadlam z trzepaka)Moze te bole sa od tego? nie sa to takie bole, ze moge powiedziec - umieram z bolu Nie potrzebuje lekow wtedy Funkcjonuje normlanie Tylko taki uciazliwy jest ten bol Jakby opasujacy, jak kask a czasem boli punktowo raczej jakby na powierzchni glowy niz wewnatrz Chociaz sama juz nie wiem Ale ja sie boje ze to guz mozgu W styczniu ide ponownie do neurologa po skierowanie na tomografie (wtedy nie dostalam bo bylam prywatnie i zatom. ko. musialabym placic gruba kase), rowniez dlatego, ze mojej mamie pek kiedys tetniak Na szczescie byl maly i mama zyje A te bole mam z przerwami Glowa boli mnie kilka misiecy codziennie a potem kilka miesiecy przerwy i na nowo Ma ktos tak? moze jakies leki mi polecicie bez recepty? oprocz jakiegos apapu, ibupromu itp Moze jakies ziolowe? podobno olej z nasion wiesiolka pomaga Probowal ktos? dzieki!
Obserwuj wątek
    • ha_ppy Re: ból głowy 28.12.09, 00:38
      Ciężko bedzie polecic cos bez recepty, tym bardziej, ze przyczyna bolu
      jest raczje nieznana. Polecam wizyte u lekarza, bo jesli ból ten
      związany jest z zatokami, to niezbeda jest kuracja antybiotykiem. Nic
      domowego ani bez recepty nie usierzy takiego bólu. Pozdrawiam
    • eciepecie8 Re: ból głowy 28.12.09, 14:13
      w pracy? a nie siedzisz ty w tej pracy godzinami, zwinięta w obwarzanek bez
      ruchu, a kręgosłup szyjny aż wyje o pomoc?
    • jul.nik Re: ból głowy 29.12.09, 09:54
      no fakt, siedze przy biurku przed kompem non stop... Może to od tego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka