Dodaj do ulubionych

Stępińska, Janina - zapis czatu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 22:44
Fajna babeczka! Jako chirurg naczyniowy, oceniam Ją nieźle. Szkoda,że dopiero
dziś wróciłem z gór.Pozdrawiam ta panią.Jesli zechce, podam maila.jachm@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wlodek Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 03.02.04, 02:06
      jestem szczesciarzem , ze trafilem "PO 40" czaty z polskimi
      lekarzami czytam z zapartym tchem dzie ki!
    • megiczajka Re: Stępińska, Janina - zapis czatu 20.02.04, 20:50
      Bardzo komunkatywna kobieta z Pani doktor! nieprawdaż!!!
    • Gość: ppns Hydogen - dlaczego tego nie czytasz ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.04, 01:17
      Jest tu kilka zdań o diecie Kwasniewskiego.
      Szkoda , że tłuszczojady tego nie biora do serca.
      • connie1 Re: Hydogen - dlaczego tego nie czytasz ? 21.02.04, 10:29
        Każdy ma prawo do postepowania jak chce ze swoim zyciem...
        SZkoda tylko,że za całokształt leczenia ma płacić całe społeczeństwo...
    • Gość: anonim Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:51
      Zakogo śię uważasz jestes brzydka
    • Gość: bodzio Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.ciechanow.core.ids.pl 25.02.04, 08:15
      gdy się denerwuję strasznie czerwienieje mi twarz.Ponadto te same objawy
      występują po wypiciu jakiegokolwiek płynu w szczególnosci alkoholu. drętwieją
      mi także kończyny górne i dolne. Często z objawami bólu. Miałem ciśnienie
      poniżej 75/110. Teraz powyżej 90/140. Ważę 110 kg przy 175cm.
    • Gość: coolowa Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.system / *.system-net.pl 04.03.04, 17:26
      daremne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      schowajcie sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ;-)
    • Gość: Anita Proszę o odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 12:56
      Chciałabym się zapytać prosiłabym o pilną odpowiedź zawsze po wychowaniu
      fizycznym w lecie dostawałam czerwonych plam na buzi i ręce miałam tak bardzo
      czerrwone chciałabym się zapytać czy to choroba wrodzona? czy to moja niedowaga
      bo czytałam ze w moim wieku (11-12) powinnam ważyć 40 kg a ważę 32kg i jestem
      bardzo wysoka bo mam ponad 155 wzrostu. Nie mogę za dużo jesć co mam robic
      proszę pilnie o odpowiedz!!!
    • artur-artek Re: Stępińska, Janina - zapis czatu 22.03.04, 21:38
      w grudniu trafiłem do szpitala, okazało się, że mam wadę serca niedomykalność
      zastafki trójdzielnej, niedomykalność pnia płucnego i zaburzenia rytmu pracy
      serca, w marcu byłem na kontroli w poradni kardiologicznej i pani do ktor każe
      mi się zgłosić za pół roku ponieważ teraz jest jeszcze zawcześnie na
      szczególowe badania, zażywam codziennie biostal, niema dnia żebym nieodczówał
      bólu, w przypadku gdy boli pani doktor kazała mi zażywać leki przeciwbólowe
      ogólnodostępne np apap, tydzień temu na pogotowiu lekarz chciał mnie zostawić
      na obserwacji niezgodziłem się i otrzymałem domięśniowo ketanol, co dalej.
    • Gość: Danuta Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 03:08
      Mam 52 lata,jestem obciazona genetycznie,3-ch najblizszych czlonkow rodziny
      zmarlo na zawal /36 lat,37 lat,68 lat/ Mam silna nerwice od ok 10 lat,2-krotny
      pobyt w szpitalu.Tendencje do bardzo niskiego cisnienia 80 na 40. Czy przy
      ataku nerwicy /duszenie sie,podczsa ktorego nie ma doplywu wystarczajcej dawki
      tlenu do mozgu moze spowodowac nieodwracalne skutki w korze mozgowej,spowodowac
      zawal, ewentualnie zgon przy dluzszym niedotlenieniu serca i mozgu/takie
      przynajmniej odnosze wrazenie.Nie moge mowic,wziasc doustnie leku.Przepraszam
      za nie zbyt fortunny opis /jestem calkowitym laikiem ,nie lecze sie /pogotowie
      i zastrzyki
    • Gość: Dajana Ossolińska Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 07:52
      jak pani ma gadu-gadu to niech pani zaklika a jak pani ma tlen to muj e-mail
      ossolinscy@tlen.pl jesdt pani super
      • Gość: Halina ??? IP: *.ip-pluggen.com 20.04.04, 13:39
        Prosisz pania doktor zeby do Ciebie zaklikala???
    • Gość: Mirek.W. Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:09
      Pozdrowienia dla Maćka Nyżnyka.
    • Gość: magda Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: *.golancz.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 16:42
      pani doktor jest bardzo fajna
    • wojthulok Re: Stępińska, Janina - zapis czatu 20.05.04, 00:00
      Jak dlugo po implantacji stenta antymitotycznego należy stosować
      Plavix.1/2...1...czy dłużej. Kiedy kończy się wydzielenie substancji
      antymitotycznej? I co wtedy? Czy wykrzepianie wzmaga się? Czy może wystąpić "
      nagły zgon sercowy" ? Proszę o poważne potraktowanie odpowiedzi. Śledziłem
      dotychczasowe. Były na .... takim sobie/ jak w MSWiA/ poziomie.
    • Gość: BOGDAN Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: 83.168.75.* 18.06.04, 14:03
      DZIEN DOBRY MAM PYTANIE DO PANI DOKTUR BIORE LEKI NA NADCIŚNIENIE TĘTNICZE
      JESTEM PO KORONOGRAFI I BALONIKOWANIU ROK TEMU INADAL CIŚNIENIE MI SKACZE. CO
      ROBIĆ JESTEM NA RĘCIE
    • Gość: BOGDAN Re: Stępińska, Janina - zapis czatu IP: 83.168.75.* 18.06.04, 14:06
      DZIEN DOBRY MAM PYTANIE DO PANI DOKTUR BIORE LEKI NA NADCIŚNIENIE TĘTNICZE
      JESTEM PO KORONOGRAFI I BALONIKOWANIU ROK TEMU INADAL CIŚNIENIE MI SKACZE. CO
      ROBIĆ JESTEM NA RĘCIE MAM CIŚNIENIE 180.106.PUILS100
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka