Dodaj do ulubionych

KTO POMOŻE???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:18
Ponawiam prosbę!!!
Poszukuję pilnie kontaktu ze specjalistami zajmującymi się leczeniem
poważnych przypadków nowotworów za pomocą diety makrobiotycznej. Słyszałam o
pani prof. Ewie Dąbrowskiej z Gdańska ,ale nie wiem jak się z nią
skontaktować.
Czy ktos może mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: elala Re: KTO POMOŻE??? IP: *.arcor-ip.net 06.02.04, 16:34
      poczytaj w ostatniej WROZCE - moze to Cie naprowadzi na wlasciwy trop. A jesli
      znasz nazwisko pani profesor,to poszperaj w ksiazce telefonicznej lub w necie
      polskim.Powodzenia
    • uve Re: KTO POMOŻE??? 07.02.04, 08:17
      Mozna zakladac ze ta dieta bylaby skuteczna w celach zapobiegawczych, ale przy
      leczeniu choroby w stadium zaawansowanym??? Potrzebna tutaj nie tylko dieta,
      ale tez cos co to "chorobsko" zabije.
    • Gość: MM Re: KTO POMOŻE??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 23:24
      Wejdż do wyszukiwarki www.google.pl, wrzuć hasło "Ewa Dąbrowska". Nie
      przeglądałam całości, ale jest tam co nieco o jej książkach. Możesz zadzwonić
      do wydawnictwa, może Ciebie dalej ukierunkują.
    • Gość: epi Re: KTO POMOŻE??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.02.04, 23:42
      Nie znam namiarów na Panią Profesor E. Dąbrowską, ale przeczytaj o leczeniu
      nowotworów dieta + suplementy ( podaję link), niestety po angielsku :-(
      www.kanker-actueel.nl/index.html
      POZDR
      • Gość: basia Re: KTO POMOŻE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 17:24
        Dzieki. Może tam cos znajde. W wersjach polskojęzycznych "Ewy Dabrowskiej" jest
        sporo, ale pokazywane publikacje nie dotycza diety jako srodka leczniczego w
        przypadku nowotworów. Wiem natomiast,że makrobiotyka bywa stosowana ze skutkiem
        (istnieją książki o pokonaniu raka)- choć nie do końca wiem czy nie jest to
        kwestia wiary.
    • Gość: agulha Re: KTO POMOŻE??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.04, 01:37
      Zakładam, że najpierw sprawdzono możliwości terapii konwencjonalnej. Jeżeli
      nie, to leczenie np. raka sutka jedzeniem kiełków to samobójstwo względnie
      usiłowanie zabójstwa.
      • Gość: basia Re: KTO POMOŻE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 17:34
        Chemia jeszcze ciągle jest brana przez niektórych lekarzy pod uwagę...
        A poza tym to własnie szukam kontaktu z fachowcami i byłoby najłatwiej gdyby
        udało się znaleźć w kraju osrodek zajmujący się tego typu sprawami.
    • Gość: elala Re: KTO POMOŻE??? IP: *.arcor-ip.net 08.02.04, 18:00
      Mam taka ksiazeczke pani Dr med. Ewy Dabrowskiej - Cialo i ducha ratowac
      zywieniem wydana przez Wyd.Michalineum w 2002roku. w tej ksiazeczce wymieniono
      rowniez inny tytul tej autorki - Przywracac zdrowie zywieniem. Rowniez
      podano,iz Pani Dabrowska jest Prezesem dwoch Stowarzyszen Re-Vita i Przywracac
      zdrowie zywieniem - jedno z adresem gdanskim, drugie w Golubiu. Ewentualne
      telefony kontaktowe (z ksiazki) 058 684-37-39 oraz 058-684 36 57 . Z mojego
      poczytywania i udzialu we wczasach gdzie takie zywienie prezentowano uwazam,ze
      to jako profilaktyczne zdrowe zywienie dla chcacych zyc zdrowiej. Ale przyznam
      nie zglebialam tych problemow. Powodzenia
      • Gość: basia Re: KTO POMOŻE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 15:42
        Dziękuję, będę próbować.
        • Gość: ewa Re: KTO POMOŻE??? IP: *.gdynia.mm.pl 09.02.04, 19:17
          z jakiego miasta piszesz ??
          znam lek.onkologów chemioterapeutów ,którzy stosują przerózne metody ,nie
          tylko te ogólnie znane.....Wrocław WA WA.
          • Gość: basia Re: KTO POMOŻE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:19
            Piszę z Katowic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka