misiek121319 20.01.10, 15:09 musze szybko przytyc. czy picie na noc 50 ml oleju jest ok? Bo nie chce, zeby wystapila biegunka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0lunia Re: szybko przytyc 20.01.10, 22:11 Pomysł ciekawy, tylko jak wypić olej? Z czym? Mi się ostatnio udało ciut przybrać, uzupełniam dietę bananami (do 5 dziennie), podejrzewam że to wpłynęło :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek121319 Re: szybko przytyc 21.01.10, 15:48 nie dam rady zjesc tyle bananow... Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: szybko przytyc 21.01.10, 10:04 Nie znam się na oleju ale myślę, że to raczej nie pomoże. Może lepiej spróbuj się obżerać na noc. Ile masz czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
kryska1965 zdrowo przytyć 21.01.10, 13:49 obżeranie się na noc? to że masz przytyć nie znaczy że masz popełniać błędy osób które nie dbają o to co jedzą. wejdź na stronę poradni dietetycznej dietomaniacy www.dietomaniacy.pl. wiem że pomagali już osobom które chciały przybrać na wadze. Ważne jest żeby zrobić to umiejętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekleo Re: szybko przytyc 21.01.10, 12:31 To bardzo potoczne i nieprawdziwe twierdzenie, że jedząc tłuszcz można przytyć. Otóż od tłuszczu tyje się najwolniej, bo jego nadmiar nie jest wchłaniany, tylko wydalany ze stolcem (biegunka). Łatwiej przytyć jedząc dużo węglowodanów, a najłatwiej węglowodany z tłuszczem, np. słodkie bułki z grubą warstwą masła. Do tego jajko. Takim sposobem można nabrać nieco masy, ale będzie to głównie tkanka tłuszczowa. Odpowiedz Link Zgłoś