Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 11:17 Witam wszcystkich mam pytanie co może być powodem nabrzmiałych i bolących piersi po okresie,na 99% nie jestem w ciąży.Dzięki za sugestie i odpowiedzi pozdrawiam miki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfa1 Re: zapytanie 15.02.04, 16:24 hej:) moim zdaniem hormony ja mam takie piersi przed i w czasie okresu. spowodowane jest to zatrzymaniem wody w organizmie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: zapytanie 15.02.04, 18:25 Miałam podobny problem. Zaczęłam przyjmować Sylimarol 35 mg 3x1 i zauważyłam,że problem przestał istnieć. Nawet przed spodziewaną miesiączką nie czuję,że piersi są nabrzmiałe. Kiedyś jedna dziewczyna na tym forum wypowiadała się o tym problemie co piszesz i stwierdziła, że lekarz ginekolog poradził jej właśnie Sylimarol 35 mg. Jej ten Sylimarol pomógł i mnie również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: zapytanie IP: *.sdh.sk.ca 15.02.04, 19:02 Ciaza albo zaczynajace sie PMS. Czas pokaze ktore. Odpowiedz Link Zgłoś