anngro 28.02.10, 12:07 Moja córka ma WPN z utratą soli,od niedawna przyjmuje HW. Czy ktoś może się podzielic ze mną swoimi spostrzeżeniami? Na co zwracac szczególną uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-emilka Re: Hormon wzrostu 28.02.10, 22:53 A czy moglabys napisac ile ma lat i dlaczego lekarze zecydowali sie podac HW? I jak to wyglada? Codziennie? Zastrzyki? Nasz lekarz wspomnial ze byc moze bedzie potrzebny. W tej chwili corka ma 4 lata i 91,5cm :( Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
anngro Re: Hormon wzrostu 01.03.10, 19:40 Moja córcia ma 15 lat i 141cm wzrostu.Podanie HW to nie jest prosta sprawa,należy wykonac dużo badań, a przede wszystkim byc pod kontrolą specjalisty.Jeśli chodzi o podawanie HW wygląda to tak: codziennie ,wieczorem po kąpieli wskrzykuje dawkę HW , to naprawdę nie boli! Służy do tego specjalny pen z kruciutką igiełką, działa to na zasadzie pistoletu do przekłuwania uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
super-emilka Re: Hormon wzrostu 01.03.10, 20:40 Dziekuje za odpowiedz! Nasz pan doktor powiedzial, ze jak przez rok nic nie urosnie to bedziemy myslec. Miala nocne badanie wydzielania tego hormonu i ponoc wyszlo ok. Emilka juz ma kompleks,ze dzieci mowia na nia mala i niepokoi mnie to. Sama nie naleze do wielkoludow bo mam tylko 160, ale tata Emilki ma 180cm. Boje sie tych codziennych iniekcji, ale tez nie chcialabym kiedys uslyszec, ze moglas mi to dac to nie bylabym taka mala. Ja wiem, ze to nie witamina C dlatego tez denerwuje sie. A jak sie przedstawia sprawa z otyloscia u Pani corki? Czy tez bardzo sie poci? Czy jest nadpobudliwa? Mam tyle pytan :( Odpowiedz Link Zgłoś
anngro Re: Hormon wzrostu 06.03.10, 14:17 na wszystkie pytania chętnie odpowiem. przejdzmy na forum stowarzyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
super-emilka Re: Hormon wzrostu 10.03.10, 17:21 Hej, jestem juz zarejestrowana na nowej stronie - jak mozemy sie skontaktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr09800 Re: Hormon wzrostu 06.06.10, 12:58 Witam serdecznie , chciałbym się dowidzieć czy po tych dawkach HW coś sie rudszyło do góry , czy jeszcze za wczesnie jeżeli chodzi o ocnę Odpowiedz Link Zgłoś