Gość: \\\\\\\\D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 8\\\\\\\\D Seks na receptę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 22:21 Prawda, pradwa, prawda...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaka11b Re: Seks na receptę 03.03.04, 21:31 Szkoda że moja żona nie chce uwierzyć w te mądrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: Seks na receptę IP: 216.65.64.* 22.07.04, 06:42 polecam surowe jaszczurki w zamian... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkawei Re: Seks na receptę 12.08.04, 22:12 witam i ciesze się ze znalezienia takiego fajnego artykułu, równiez czerpie dużo radości z miłości fizycznej i potwierdzam wszystkie te ciekawostki własnym przykładem. Utrzymuje wage od riku na tym samym poziomie, po schudnięciu około 5 kg i nie zsosując żadnej diety,no chyba że miłość :) można nazwać dietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Seks na receptę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:04 Niestety moj maz nie jest zainteresowany ani seksem, ani czytaniem artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Seks na receptę IP: *.udn.pl 16.08.04, 23:09 I moj mąz też nie jest zainteresowany....Ale co tam...i tak go nie kocham.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Seks na receptę IP: *.daminet.pl 12.09.04, 02:12 No i co z tego ? Niektórzy nie są w stanie tego mieć :( Świat zapomina o brzydkich i nudnych nieśmiałych,którzy są skazani na wymarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Seks na receptę IP: *.pwradio.pl 13.09.04, 16:02 > No i co z tego ? Niektórzy nie są w stanie tego mieć :( > Świat zapomina o brzydkich i nudnych nieśmiałych,którzy są skazani na wymarcie swiat nie zapomina o takich to oni sie ukrywaja i nie chca byc zauwazeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Seks na receptę IP: *.daminet.pl 13.09.04, 23:01 Bzdura.Jest mnóstwo ludzi którzy ze względu na osobowość i wygląd nigdy nie osiągną tego mitu seksualnego spełnienia którymi kusi się w mediach biednych przeciętnych ludzi. Kto za tym stoi.Czas temu kłamstwu wydać wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
stan60 Re: Seks na receptę 06.07.05, 08:27 Uważam, że ludzie powinni korzystać z seksu.Przynosi nam dużo radości oraz jesteśmy tak blisko z drugim człowiekiem.Moje zdanie jest takie, kto nie chce używać tych spraw to dużo traci,naprawde. Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Seks na receptę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 13:19 Kochani! seks nie jest tylko dla Barbi i Kenow! Seks jest dla ludzi. Od kiedy zrozumialam, ze zamartwianie sie swoim wygladem to GLUPOTA, ktora wszystko psuje - duzo sie zmienilo. Nie trzeba byc pieknoscia skonczona, zeby moc cieszyc sie seksem, ZYCIEM. Mezczyzn przyciaga najbardziej blysk w oku kobiety i jej pewnosc siebie (nawet troche udawana). A mnie powalil jeden cudny brzydal swoim genialnym poczuciem chumoru! Uroda to nie wszystko - usmiechnij sie do siebie w lustrze! Prawda ze nie jest zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Leonilla Re: Seks na receptę IP: 80.53.160.* 17.01.05, 20:07 Znalazła sie kolejna która oczekuje współczucia nad niespełnionymi marzeniami erotycznymi. Co za naród ze nawet tu piszą takie dzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Seks na receptę IP: *.telsten.com / *.telsten.com 15.02.05, 16:20 pokazcie zdjecia i puście filmiki :D :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
salmonides Re: Seks na receptę 31.05.05, 00:57 Łatwo powiedzieć.Wiadomo, seks jest tak łatwo dostępny, wystarczy wyjść na zewnątrzy i już się go ma.Wkurzają mnie takie artykuły.Czy ludzie je piszący żyją w jakimś innym świecie ? Przecież dla wielu ludzi seks to coś co jest prawie niemożliwe do zdobycia.Ja sam mam 25lat i gdyby nie płatny seks to do dziś byłbym prawiczkiem ze względu na moją nudną osobowość i brzydki wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
boewulf [...] 09.06.05, 11:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekmuzyk Re: Seks na receptę 06.07.05, 10:41 Te wasze rozważania o "seksie" zbiegają się tylko do jednego: Z BYLE KIM, BYLE GDZIE I SZALEĆ DO WOLI BEZ ZAHAMOWAŃ. Brak mi w tym wszystkim cząstki moralności, przecież to psy bez skrępowania na ulicy, przy pieszych, dzieciach robią to, bo tego potrzebują. Wilu z nas już niewiele brakuje do zwierząt (może różni nas tylko wygląd, a przecież mamy wolnośc wyboru!), prostytucja już jest, zdjęcia rozebranych, z odkrytą intymnością dziewczyn można znaleźć na wielu chodnikach warszawy... Te wszystkie rozważania to nic innego jak rozprawianie o zwierzęcym zaspokajaniu swoich potrzeb i ma niewiele wspólnego z prawdziwą miłoscią!!!, zwykła kopulacja. KTO SZUKA MIŁOŚCI W TEN SPOSÓB JEJ NIE ODNAJDZIE, czas pokaże że miałem rację, i wielu przede mną. Pozdrawiam serdecznie, życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikulinda Re: Seks na receptę 09.07.05, 17:45 Ja może zaczne to tak... Ci którzy uważają że ludzie nieśmiali sami się ukrywają to niech pomyślą dlaczego. Jest dużo powodów. Ja jestem też nieśmiałą osobą i smuci mnie to że nikt na takie osoby nie zwraca uwagi i nikt im nie pomoże. A seks może i jest dla wszystkich... Ale najgorsze jest to że ci którzy chwalą się tym że to już robili i mówią, że ten kto tego nie robił to nie wie co traci... TO SŁABO MI SIE ROBI JAK COŚ TAKIEGO SŁYSZĘ LUB CZYTAM. Nie rozumiem jak tak można mówić! Sami rozpieszczeni ludzie! Oczywiście z wyjątkami, bo inni jak tu czytałam są bardzo mądrzy ;) Popieram ich. Ja jeszcze tego nie robiłam. I mam zamiar czekać tak długo aż znajde kogoś naprawde wyjątkowego. Nie oczekuje na króla z bajki i żadnego bogatego faceta. Jak tu też zauważyłam, to jakaś pani wzięła ślub z facetem, którego nie kocha. To po co wychodziła za mąż za niego??? Nie normalne naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
zamglona17 Re: Seks na receptę 20.07.05, 11:43 nie chce dołować nieśmiałych itd... tylko chce powiedzieć, że od dzisiaj postaram się robić to częściej :) i misiu się chyba ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
jdjdjd1 Re: Seks na receptę 24.11.05, 12:13 Niestety! Ten artykul to stek bzdur!!! Sex nie przedluzy zycia i nie wzmocni ciala a tym bardziej ducha (celibat jest znanym ze sposobem poznania Boga) Bardzo latwo to zobaczyc. Spojrzcie na oczy (bialka oczne) tych, ktorzy zachowuja wstrzemiezliwosc. Sa biale jak snieg!!! Cera jedrna, skora napieta itd. Cialo osoby uprawiajacej bezsensowny seks jest rozwodnione. Jest slabe. Zreszta wystarczy zainteresowac sie joga by samemu przekonac sie o tym. Niestety u nas na Zachodzie panuje bledny poglad, ze sex to zdrowie a masturbacja jest normalna. Katastrofa! Jedno i drugie oslabia. Szczesliwie kultury Wschodu od tysiecy lat znaja techniki umozliwiajace zachowywanie tej najcenniejszej z energii wystepujacych w przyrodzie. Wszystko o tem w tekstach. Co komu po wynikach badan "naukowych", skoro rzeczywistosc jest jednoznaczna? Oby lekarze zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bujda1 Re: jdjdjd1 o czym ty mowisz 24.12.05, 03:31 Tu nikt nie mowi o tym w jakich warunkach (przed- po- malzenskich itp), nie wylkucza milosci. Tobie sex kojarzy sie z psami a mnie z moim mezem. Kto tu jest pokrecony: ty czy normalni ludzie ktorym sex SPRAWIA przyjemnosc. Idz sie leczyc do psychiatry/psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś