Gość: Marlena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 20:14 Czy ktos ma jakies doswiadczenie z tym lekkiem wspomagajacym odchudzanie? Bede wdzieczna za kazde informacje. Dziekuje, Marlena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Meridia IP: *.biaman.pl 08.03.04, 21:36 Droga, dość skuteczna, konieczne leczenie co najmniej przez 3 miesiące. A najważniejsze - trzeba stosowac dietę 1000 kcal i wysiłek fizyczny, sam lek napewno nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: Meridia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 11:32 Na Meridii schudłam mniej-więcej tyle, co na jedzeniu mniej. VChoć faktycznie - bez uczucia głodu. Jednak po kuracji, gdzie w 1 miesiąc - 4 kg, czyli żadna rewelacja, zanikła mi miesiączka na 3 miesiące. Milion badań, hospitalizacja, udało się przywrócić. To było ok. 4 lata temu. W międzyczasie postanowiłam zajść w ciążę - jajeczkowanie udało sie przywrócić w grudniu 2003. Ja mam więc fatalne dośwaidczenia, choć moja koleżanka (razem brałyśmy) przeszła to bez większych konsekwencji, ale schudła mniej, 3 kg. Nie wiem czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Meridia IP: *.biaman.pl 09.03.04, 18:27 U kobiet otyłych obserwuje się problemy z zajściem w ciążę, więc to co opisujesz raczej nie jest związane ze stosowanym przez 1 miesiąc leku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dradam Re: Meridia IP: *.direcpc.com 09.03.04, 16:30 poszukaj w archiwum na ten temat. Jedynie informacje od osob,ktore byly na tym leku przez conajmniej 2 lata maja jakas wartosc praktyczna. Reszta to opowiesci o efekcie "jo-jo" na szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Meridia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:54 Meridia jest zabronionym lekiem. Z tego co pamietam ma jakis zwiazek z amfetaminą lecz dokładnie nie pamietam. Wiem ze jego zazywanie moze powodowac chudniecie tak samo jak zazywanie narkotyku. Natomiast mysle ze skutki uboczne nie sa warte oszukiwaniu swego ciała. Po meridii pojawia się uczucie ciągłego zmeczenia, pragnienia a w konsekwencji zmeczenia organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Meridia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 22:02 Meridia nie jest zabroniona. Moze masz na mysli phen-fen lub inny lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Meridia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:05 ...Sprostowanie... Po meridii wystepuje ciągłe uczucie pobudzenia poniewaz podnosi cisnienie tetnicze... Myslalam ze ten lek jest zabroniony... ale z tego co wyczytałam to moze go zapisac tylko lekarz...przy duzej otyłosci Odpowiedz Link Zgłoś