Gość: XERNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 15:13 czy znacie może dobrego chirurga, którego możecie polecić we Wrocku? A może jest ktoś kto zdecydował się na taki zabieg? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amlutka Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: 195.94.193.* 14.04.04, 16:33 Chirurga nie znam, ale znam za to adres strony gdzie można sobie obejrzeć fotki biustów przed i po operacji: www.implantinfo.com A co do samego zabiegu to czytałam że często po operacji traci się czucie w piersiach - ja dziękuję, po tym jak po operacji trzustki od prawie 2 m-cy nie mam czucia na skórze pod blizną, w dotyku taki kawał martwego ciasta - to chyba bym się nie zdecydowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 18:44 polecam Doktora Piotra Knasta , spokojny , opanowany , miły fachowiec. Przyjmuje i operuje w multimedica ul długosza 4 Można pooglądać Doktora i jego dzieła na stronie www.multimedica.com.pl pozdrowienia i NAPRAWDĘ WARTO ŻYCIE SIĘ ODMIENIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XENA Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 09:32 Z tresci wynika, ze Ty zdecydowalas sie na taki zabieg. Czy mozesz cos blizej o tym napisac. Jaka jest cena zabiegu ,ile czasu trwa rekonwalescencja, jaki badania nalezy wykonac przed, czy masz silikon czy sol fizjologiczna. Pozdrawiam i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: *.ip-pluggen.com 15.04.04, 18:07 Mam nadzieje, ze to nie ten sam chirurg plastyczny ktory przyjmowal wycieczki kobiet z Anglii do taniego liftingu??? Ciekawi mnie, czy ktos we Wroclawiu ogladal film dokumentalny o tym "rzezniku"? Odpowiedz Link Zgłoś