Dodaj do ulubionych

POWIĘKSZENIE BIUSTU

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 15:13
czy znacie może dobrego chirurga, którego możecie polecić we Wrocku? A może
jest ktoś kto zdecydował się na taki zabieg? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: amlutka Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: 195.94.193.* 14.04.04, 16:33
      Chirurga nie znam, ale znam za to adres strony gdzie można sobie obejrzeć fotki
      biustów przed i po operacji: www.implantinfo.com
      A co do samego zabiegu to czytałam że często po operacji traci się czucie w
      piersiach - ja dziękuję, po tym jak po operacji trzustki od prawie 2 m-cy nie
      mam czucia na skórze pod blizną, w dotyku taki kawał martwego ciasta - to chyba
      bym się nie zdecydowała...
    • Gość: an Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 18:44
      polecam Doktora Piotra Knasta , spokojny , opanowany , miły fachowiec.
      Przyjmuje i operuje w multimedica ul długosza 4 Można pooglądać Doktora i jego
      dzieła na stronie www.multimedica.com.pl
      pozdrowienia i NAPRAWDĘ WARTO ŻYCIE SIĘ ODMIENIA !
      • Gość: XENA Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 09:32
        Z tresci wynika, ze Ty zdecydowalas sie na taki zabieg. Czy mozesz cos blizej
        o tym napisac. Jaka jest cena zabiegu ,ile czasu trwa rekonwalescencja, jaki
        badania nalezy wykonac przed, czy masz silikon czy sol fizjologiczna.
        Pozdrawiam i z gory dziekuje
        • Gość: Halina Re: POWIĘKSZENIE BIUSTU IP: *.ip-pluggen.com 15.04.04, 18:07
          Mam nadzieje, ze to nie ten sam chirurg plastyczny ktory przyjmowal wycieczki
          kobiet z Anglii do taniego liftingu???
          Ciekawi mnie, czy ktos we Wroclawiu ogladal film dokumentalny o tym "rzezniku"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka