Dodaj do ulubionych

mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP

IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 14.04.04, 23:01
WLASNIE DOSTALAM DZIS ZAPROSZENIE NA SLUB I CO ZACZELO SIE PRZEWRACANIE SZAFY
DO GORY NOGAMI JEZU CHRYSTE JA ŻADNA SUKIENKE NIE WCHODZE( WYSZLY MI ZIMOWE
WIECZORKI Z CHIPSAMI) POMOCY MAM DWA MIESIACE NA SCHUDNIECIE TAK OK 7 KILO
BLAGAM JAKIES WSKAZOWKI.CZY TO WOGOLE MOZLIWE????
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 14.04.04, 23:15
      na szybkich dietach się nie znam, powiem Ci tylko, że bezpieczne i rozsądne
      chudnięcie to rozmiar na miesiąc, bez głodówek, za to ze zbilansowaną dietą i
      odpowiednią dawką ruchu. Na cuda wianki typu kilogram dziennie się nie dawaj
      nabrać. 7 kilo na 2 miesiące jest to zrobienia. Na prywatnych jest parę forów z
      dietami, może tam Ci podpowiedzą, ale z tego, co zauważyłam, jest tam też paru
      amatorów głodzenia:). Powodzenia!

16%VOL
      22%VAT
      • Gość: bladder Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.radio.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.04.04, 11:43
        Proponuję Meridia 15. Jest to normalny lek z apteki, przepisywany w wiekszości
        przypadków na receptę. To nie żadne zioła, a odchudzajacy preparat
        farmaceutyczny. Cena jest bardzo wysoka, ale efekty są rewelacyjne. Średni
        spadek wagi to 5-10 kg na miesiąc. Po więcej info zapraszam na bladder@poczta.fm
        • Gość: are Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.clubnet.pl 15.04.04, 11:47
          > To nie żadne zioła, a odchudzajacy preparat
          > farmaceutyczny.

absolutnie odradzam! wiesz co takie "preparaty" robia z organizmem?!
          • Gość: bladder Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.radio.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.04.04, 12:30
            Z przyjemnoscią posłucham co one takiego robią. Akurat mam orientację w tej
            kwestii i z chęcią nawiążę z Panią/Panem polemikę. Nie znoszę odradzania
            czegokolwiek na podstawie własnego widzimisię. Czekam na reply i senswoene
            argumenty, albo proszę więcej nie publikować takich bezsensownych wypowiedzi.
    • nikasob Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 15.04.04, 14:02
      Czy możliwe 7 kilo w 2 mc-ce, to nie wiem. Ja kiedyś ładnie "zjechałam" na Trim-
      line. To kapusłki zapychające żołądek - nie chce się jeść. Do tego trochę ruchu
      i myślę, że się uda. powodzenia!
      nika
    • Gość: west mi udało się 3,5 kilo w miesiąc, więc ............ IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 15.04.04, 14:11
      Nie wiem czy to jest najlepsza dieta ale cóż począć gdy zbliża się lato a tu 18
      kilo nadwagi.
      W pracy jem paczkę wafli ryżowych "Sonko", ok 20 (niestety) obiad raczej
      skromny i do tego ok 12 kilometrów na rowerku stacjonarnym. Czuję już że mam
      obkurczony żołądek bo wczoraj nie byłam w stanie zjesc polowy pizzy a kiedyś
      połykałam bez problemu całą.
      • martini_very_bianco Re: mi udało się 3,5 kilo w miesiąc, więc ....... 15.04.04, 14:14
        jesli jesz tylko to pieczywo ryżowe... hmmmmmm...

16%VOL
        22%VAT
        • Gość: west Re: mi udało się 3,5 kilo w miesiąc, więc ....... IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 15.04.04, 14:24
          Ale tylko w pracy, w domu jem obiad jakieś mięsko, ziemniaczki i surówka czasem
          nawet zupa.Bedzie cieplej to jakieś owocki i warzywka do tego dołożę. Ponoć
          bezpieczne odchudzanie to kilogram na tydzień ;-)
    • bima5 Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 15.04.04, 18:03
      W czerwcu 2003 roku zaczęlam się odchudzać "z głową" czyli bez głodowania i
      męczących ćwiczeń. Do sierpnia 2003 zrzuciłam bezoleśnie ok. 10 kg. Moja dieta
      to:
      1. Zero ziemniakow i chleba
      2. niełączenie węglowodanów z białkami- patrz pt. 3,4
      3. Mięso jemy tylko z warzywami (ryby także)
      4. Makaron i ryż jemy tylko z warzywami lub owocami
      5. W razie głodu należy jeść- np. jablka, winogrona, czereśnie
      6. Na głod dobra jest rozpuszczalna kawa z dużą ilością mleka- najlepiej bez
      tłuszczu
      6. Na śniadanie dobry jest duży naturalny jogurt z pokrojonymi wlasnoręcznie
      owocami- np. melon, wiśnie, świeże jabłka itp. Jogurty owocowe ze sklepu są
      bardzo kaloryczne.
      7. Dużo pomaga picie niskokalorycznej Coli lub pepsi- tlumi głód.
      8. Porcje mięsa niech nie będą małe- najlepsze są calkiem spore z dużą ilością
      warzyw- po takim posilku nie czujemy głodu- pyszny jest gotowany udziec z
      indyka ze świeżymi warzywami- bez skóry.
      9. Drób jemy bez skóry
      10.Ryba m oże byc normalnie smażona- tzn. w mące
      11. Zawsze jak czujemy głód to zaspokajamy go, głodny organizm nie spala
      kalorii- tylko magazynuje.
      12. Dozwolony jest także kawał chudej kielbasy lub innej wędliny z warzywami
      13. Smaczny jest gotowany ryż- przyprawiony jak chcemy- sól, pieprz itp. z
      gotowanymi, tartymi buraczkami z dodatkiem octu i sałatką ze świeżych ogórków.
      Pycha
      W taki właśnie sposób jedząc 3 posiłki dziennie duże i 4 małe schudlam 10 kg i
      mogłam w dniu ślubu wyglądać jak normalna szczupla dziewczyna.
      Raz w tygodniu zrób sobie przerwę- chyba że nie czujesz takiej potrzeby,
      najlepiej w niedzielę- jedz co chcesz- chleb, ziemniaki, slodycze, lody- co
      tylko przyjdzie Ci do głowy. Od poniedzialku znowu dieta. Zobaczysz , pomoże.
      powodzenia
      • moniorek1 Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 15.04.04, 19:17
        Wszystko co napisala bimba to prawda. W ten sposob chudnie sie przyjemnie i nie
        trzeba sobie wszystkiego odmawiac. Nie podoba mi sie tylko idea picia coli i w
        dodatku tej dietetycznej ,ktora jest gorszym syfem niz normalna. Ja proponuje
        zastapic cole woda lub jakims sokiem (najlepszy bylby ten zrobiony
        wlasnorecznie z sokowirowki).
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach 30 kg w 30 dni. 15.04.04, 19:20
      Jablka, woda mineralna i dwie godziny cwiczen. Jako smakolyk: bialy ser.
    • Gość: Doki Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.217-200-80.adsl.skynet.be 15.04.04, 19:21
      Chyba prosciej i przyjemniej kupic nowa sukienke...
    • lola211 Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 15.04.04, 19:44
      Jesz , nie głodzisz sie, tylko nie łączysz weglowodanów z tłuszczami.Jesz i
      chudniesz, o ile zmienisz nawyki zywieniowe, bo nie ma tu miejsca na chleb z
      masłem, cukier czy ziemniaki.Ale z tego co dozwolone mozna komponowac smaczne
      posilki, zamiast cukru fruktoza, nie liczysz kalorii co najwazniejsze!
      • papegoja Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 15.04.04, 23:29
        polecam liczenie kalorii...to nie takie trudne i pozwala kontrolowac
        sytuacje...no i oczywiscie nie przekraczac 1tysiaca na dzien, to jest polowa z
        tego co kobieta potrzebuje na dzien...recze ze dziala
        • Gość: are Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: *.clubnet.pl 15.04.04, 23:42
          papegoja napisała:

> polecam liczenie kalorii...to nie takie trudne i pozwala kontrolowac
          > sytuacje...no i oczywiscie nie przekraczac 1tysiaca na dzien, to jest polowa z
          > tego co kobieta potrzebuje na dzien...recze ze dziala

a jak dlugo dziala? to liczenie kalorii to jest jeden z najbardziej
          charakterystycznych przejawow medycyny objawowej, niestety.

tak na szybko to lepiej zainteresuj sie dieta warzywno-owocowa z prawidlowym
          laczeniem produktow i niepopijaniem
          • papegoja Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 15.04.04, 23:45
            nie objawowej ale przyczynowej!!!!!!!!!!!!
            • Gość: are Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: *.clubnet.pl 15.04.04, 23:46
              jasne, wszyscy lekarze w Polsce lecza przyczynowo. smutne ROTFL
              • papegoja Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 15.04.04, 23:58
                trzeba byc idiota zeby znajac przyczyne nie leczyc przyczynowo...leczenie
                przyczynowe jest podstawa terapii...a najlepiej zapobiegac...
                • Gość: are Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: *.clubnet.pl 16.04.04, 00:00
                  papegoja napisała:

> trzeba byc idiota zeby znajac przyczyne nie leczyc przyczynowo...leczenie
                  > przyczynowe jest podstawa terapii...a najlepiej zapobiegac...

NO, zgadzam sie ze to poniekad niemadre...
          • papegoja Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 15.04.04, 23:53
            jakby skladnikow nie laczyc a przy tym zjadac spoooooory ich nadmiar to i tak
            sie tyje...bo tak sie sklada ze warzywa, owoce, soki, bialko tez sa zrodlem
            kalori...niektore wrecz sa zabronione w dietach odchudzajacych np.wzsystkie
            suszone,fasola, soja,banany,soki kupowane to w zasadzie pusty cukier....ja
            widzialam takich co utyli jedzac tylko jablka i poijajac to "kubusiami"...
            • Gość: are Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: *.clubnet.pl 15.04.04, 23:59
              medycyna przyczynowa to jak na razie tylko med naturalna. je sie malo,
              zadne tam Kubusie i okresowe glodowki tez by sie przydaly. oprocz tego
              oczyszczenia - to jest med przyczynowa. jak sa kamienie w watrobie, to sie
              ja oczyszcza + ewentualnie profilaktyka
              • papegoja Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 16.04.04, 00:02
                malo wiesz o medycynie klinicznej wiec nie mow ze tylko naturalna...jak
                dostaniesz zapalenia wirusowego watroby typu B lub C / czego mikomu nie zycze/
                to zycze powodzenia w leczeniu medycyna naturalna...
                • Gość: are Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: *.clubnet.pl 16.04.04, 00:11
                  a kto obcina nogi jak krazenie slabnie - lekarze czy "naturalni"?
                  a kto bez sensu wycina migdalki?
                  woreczki zolciowe?
                  zylaki?
                  zakrzepy na nogach?
                  "pajaczki"?
                  ...
                  • Gość: milena Re mam 2 miesiace aby schudnac !!!!!!!! HELP!!!!!! IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:27
                    dziekuje wam wszystkim za zainteresowanie moim postem. najwazniejsze jest to ze
                    mam silna wole i dobra motywacje wierze w to ze sie uda a to juz uwazam polowa
                    sukcesu jak myslicie??? lecz bardzo wam dziekuje i kazda z waszych wypowiedzi
                    czytalam bardzo uwarznie.pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje mam nadzieje ze tak
                    jak wy w pewnym sensie pomoglyscie mi i takze przyczynilyscie sie do podjeciej
                    tej wlasnie decyzji o odchudzaniu tak i ja mam nadzieje bede mogla w
                    przyszlosci pomoc i wam w konkretnej sprawie pozdrawiam pa
                  • Gość: asia Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: 158.75.30.* 16.04.04, 13:01
                    nawiazujac do debaty o wyzszosci swiat wielkanocnych nad bozego narodzenia...
                    wyznaje zasade ze wszystko jest dla ludzi...nie wolno z uporem maniaka trzymac
                    sie swoich racji...to oczywiste, ze skoro nie ma pilnej potrzeby ciac to mozna
                    sprobowac naturalnych metod...jestem dobrym tego przykladem. jako naukowiec
                    jestem pragmatykiem, ale wierze ze wiara i wiedza wielu pokolen moze zdzialac
                    cuda. ale czasmi trzeba sie poddac.nawiazujac do powyzszego posta:
                    migdalki: jako dziecko chorowalam doslownie bezprzerwy na angine-ile zastrzykow
                    przyjelam-nie da sie policzyc, no i ta ilosc antybiotykow, ktorych dzialanie
                    wychodzi po latach-m.in.mam strasznie chore zeby-wszstkie sie sypia. ale niekt
                    nie chcial wycinac migdalkow. no pewnie. bo po co...kilka miesiecy temu zaczelo
                    mnie bolec gardlo, ale kto by sie przejnowal blachostka, ale gdy stracilam duzo
                    na wadze, wszystko mnie bolalo, stawy i miesnie, nie mialam sil, mialam
                    trudnosci w oddychaniu, w koncu nie moglam sie ruszc-bol w okolicach zeber-
                    wtedy ruszylam do lekarza. oczywiscie w przychodni zaczeto leczyc mnie na
                    alergie! wiedzialam, ze to nie to, wiec poszlam prywatnie-tam skierowano mnie
                    do laryngologa i rtg pluc-diagnoza zapalenie migdalkow, antyciala zaatakowaly
                    organizm wyniszczajac go: zapalenie stawow miedzyzebrowych, nawyrezone serce,
                    nastepne w kolejce byly zastawka mintralna i nerki...w trybie pilnym (3dni)
                    zostalam zoperowana(wycieto mi migdalki) i wrocilam do zycia...Idac dalej ( w
                    skrocie, bo i tak sie rozpisalam)ta nagla utrata wagi spowodowala powstanie
                    kamieni zolciowych-oczywiscie po co ciac-zaczelam sie leczyc naturalnymi lekami-
                    wynik: silne bole, az do utraty przytomnosci,trwajace srednio 2 godziny-powod
                    kamyki byly na tyle male ze wpadaly do przewodu wywolujac bol. gdybym
                    kontynuowala kuracje naturalna(rozpuszczanie kamieni) moglyby one stac sie na
                    tyle male za ugrzezlyby co doprowadziloby do zapalenia woreczka, nawet trzustki
                    i wiadomo jak to sie konczy. wiec szybka decyzja: laparoskopia. 2 tygodnie i
                    jestem jak nowonarodzona. nic nie boli, moge jesc wszystko. jest
                    cudownie....reasumujac: trzeba wiedziec w ktorym momencie podjac wlasciwa
                    decyzje...pozdrawiam i przepraszam za zbyt dlugi post...
                  • papegoja Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 16.04.04, 13:36
                    ja ci dobrze radze idz i lecz i wylecz ludzi z bialaczkami, idz i powiedz im ze
                    przeszczep szpiku to bzdura, ze lekarze im tym chca zaszkodzic i ze znasz
                    roslinki ktore zmienia ich zycie o 180 stopni...co najmniej 10 Nobli bedziesz
                    miec w kieszeni...no po prostu sie marnujesz...
                  • Gość: are Asia i Papegoja IP: *.clubnet.pl 16.04.04, 15:50
                    sa inne metody oczyszczania watroby niz rozpuszczanie kamieni. a jesli chodzi
                    o leczenie migdalkow "z grubej rury" to zapewniam, ze medycyna naturalna ma
                    rure grubsza :D i nie zadne wycinanie czy trucie antybiotykami.

wczoraj sie troche poddenerwowalem, bo wiekszosc ludzi w Polsce nigdy sie nie
                    dowie, ze mozna inaczej niz tasakiem i tabletkami (60% bodajze ma wykszt.
                    zawodowe). przy takich problemach jak zakrzepy na nogach albo problemy z cera
                    absolutnie nie mozna polegac na lekarzach. trzeba brac sprawy we wlasne rece
                    albo znalezc sobie dobrego naturoterapeute.

caly problem w tym, ze jak sie idzie do typowego lekarza, to on az sie krzywi
                    jak uslyszy "metody naturalne". i to jest wnerwiajace, bo przez takich
                    lekarzy oszolomow ludzie cierpia na "nieuleczalne" albo "nieuleczalne inaczej
                    niz operacyjnie" problemy (np te co wymienilem wyzej + alergie i inne).

ale zostawmy juz to i EOT (przynajmniej dla mnie)
                  • Gość: Majka Are! co Ty mówisz? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.04, 18:25
                    Nie wycinac migdałków jak są w przewlekłym stanie ropnym?
                    Żylaków też jak powodują zapalenia czy niedaj co zakrzepy?

No co Ty opowiadasz?
                    • Gość: milena Re: teraz to juz sie pogubilam IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 18:31
                      kobietki rozumiem was naprawde ze macie odmienne zdania na rozne tematy ale moj
                      post brzmi mam 2 miesiace aby schudnac!! jakie migdalki??? sorki bardzo ale co
                      jakis czas sprawdzam co mi nowego napisalyscie i mam nadzieje na jakies
                      nowinki zwiazane z odchudzaniem dobre rady. wiec same chyba rozumiecie. MILENA.
                    • martini_very_bianco Re: Are! co Ty mówisz? 16.04.04, 20:55
                      zgadzam się z are, migdałki można najpierw spróbować leczyć tzw metodami
                      alternatywnymi, bo wyciąć się zawsze zdąży... czasu dużo się nie straci, bo
                      homeopatia załatwi sprawę w tydzień, podejrzewam

16%VOL
                      22%VAT
                      • Gość: asia Re: Are! co Ty mówisz? IP: 158.75.30.* 18.04.04, 09:18
                        tylko, ze ani leczenie "sprawdzonymi" metodami ani nawet antybiotykami nie
                        uchronily mnie przed nasilonym powrotem zapalenia migdalkow, co w konsekwencji
                        doprowadzilo do wyniszczenia orgaznizmu, a w dalszej konsekwencji do kolejnych
                        schorzen. nie neguje naturalnych metod. ale jak juz pisalam trzeba wiedziec
                        przestac upierac sie przy swoim. skoro jako dziecko bez przerwy chorowalam na
                        angine, nikt nie pomysla zeby je wyciac. choroba mnie meczyla, faszerowano mnie
                        roznymi srodkami, a jak przychodzil sezon to znowu chorowalam. moj mlody
                        organizm zostal bardzo nadwyrezony ciaglym leczeniem, nie mowiac jak znosi
                        zastrzyki male dziecko...no i moje piekne zeby-teraz sypia sie jak
                        prochno...buuu
                        • martini_very_bianco Re: Are! co Ty mówisz? 18.04.04, 15:04
                          ano właśnie... co potwierdza moją i are tezę o zaleczaniu:)
                          Zębów szkoda:((

16%VOL
                          22%VAT
            • lola211 Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a 16.04.04, 20:49
              Nie ma sie jesc nadmiar, tylko do syta 3 razy dziennie.Nie mozna niedojadac.
              Montignac uwaza, ze liczenie kalorii do niczego nie prowadzi- mozna jesc
              kaloryczne potrawy byle nie laczyc wegli z tluszczami.Opiera sie nie na
              kaloriach , ale indeksie glikemicznym kazdego produktu.
              Eliminuje sie z diety przetworzone produkty: biala make, bialy ryz, pieczywo,
              cukier.
        • Gość: kasik Re:Poszukaj info n/t zywienia Montignac'a IP: 195.117.149.* 19.04.04, 14:09
          jesli redukujesz kalorie do tysiaca dziennie ryzykujesz spoewolnieniem
          przemiany materii a wtedy o efekty trudo
    • Gość: Piotrus7 Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.chello.pl 18.04.04, 10:08
      Witaj.Nazywam się Piotr Kukliński mam 33 lata i myślę,że mogę ci pomóc.Jeśli
      jeszcze masz ten problem to napisz.Jeśli nie to podziel się ze mną swoimimi
      doświadczeniami.Pozdrawiam gorąco,życząc udanej zabawy :-)
      ps.7kg to dużo mniej niż moje 83 na 65.Choć było 63 ale ja lubię słodycze i
      wypieki mojej żony.Waga zmiejszona utrzymuje się już od czterwch lat.
      priv:piotrus7@o2.pl
      • Gość: Piotrus7 Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.chello.pl 18.04.04, 10:13
        Montignac'a jest super,ale trzeba się pilnować i mieć czas oraz nauczyć się
        komponowania i przygotowywania posiłków.Jak się tego nie robi to waga
        powraca.Ale znam wytrwałych z efektami ja do nich nie należę.A szczupły jestem
        od kilku lat w zdumienie wprawiając moich znajomych:-)
        • Gość: Piotrus7 Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.chello.pl 18.04.04, 10:38
          Przepraszam ale po przeczytaniu wszyskich postów.Jestem zdumiony.Żona moja
          poprosiła abym Ci odpisał.Ona też może być dobrym przykładem.Schudała 12kg a
          zaręczam,że ani nie uprawiamy sportów(pewnie by należało ale ja siedzę b.dużo
          przy komputerze),jemy to co akutat wpadnie nam w łapi czy do lodówki.Słodycze i
          piwko też nie jest obce.Moich znajomych możecie państwo zapytać jeśli chcecie
          czy to jest możliwe.Są starsi oni zdecydowanie starsi niż ale wszyscy znamy już
          to "Co zrobiłeś,że tak dobrze wygląasz?"Czujemy się wtedy miło i odpowiadamy a
          w odpowiedzi słyszymy: Jeśli to takie proste to nie może działać!!!A czasem
          pewnie bieżesz narkotyki.Nigdy tego nie robiłem.Ale zauważam,że większość z nas
          lubi sobie utrudniać życie i nawet nie dopuszcza prostych i oczywistych
          rozwiązań.
          Pozdrawiam Wszystkich Grubych,Chudych,Chorych i Zdrowych:-)
          Moje motto:Żyj Zdrowo-Ciesz się Życiem
          ("Żyj zdrowo" dla mnie nie oznacza napewno:ograniczaj,licz kalorie,nie
          pij,kolacja o 22.00 to twój wróg,cukier,mąka i sól to biała śmierć,etc.)
          • d77d Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 18.04.04, 10:59
            Hello Piotrus7
            Czytałam sobie te wszystkie posty i bardzo mnie zaciekawiło jaki sposób z
            zoncia macie na strate ciałka.Ja również uwielbiam słodycze i wypieki domowe i
            dlatego niemoge zeszczuplec:(.I źle sie z tym czuje.Ostatnio próbowałam coś ze
            soba zrobić,ale nici.Ale były święta,co prawda juz minoł tydzień ale ja niemoge
            sie za sieibe zabrać.Dlatego bardzo jestem ciekawa Waszego sposobu.Bardzo
            prosze o odpowiedz.
    • dorissa Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 18.04.04, 12:12
      Polecam dietę kopenhaską. schudłam na niej 6kg i waga spada nadal. Odsyłam na
      forum fitness. tam cały czas o tej diecie piszą. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
    • zalotnica Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 18.04.04, 14:58
      Napisz co wybralas i jak Ci idzie...
      • vitalia Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP 18.04.04, 15:24
        No to ja jeszcze dorzucę coś do tego ogródka......Siłownia ,basen ,bieganie i
        półsurowe warzywa.Woda mineralna, minimum cukru,przydałby się też masaż całego
        ciała aby tkaneczkę trochę rozbić ,,,do tego sporo zielonej herbaty,tylko
        odpowiednio parzonej.Owoców nie za wiele,chyba ,że świeży ananas.Kalafior albo
        brokuły na obiadek,i kawałek duszonego mięska ,surówka z kapusty pekińskiej z
        sosem oliwkowym i czosnkiem.Papryka czerwona na ciemny chlebek.Za miesiąc masz
        parę kilo mniej.no i rowerek i świeże powietrze i jeszcze zapomnij o
        słodyczach....
        • Gość: Halina Re: mam 2 miesiace aby schunac !!!! HELP IP: *.ip-pluggen.com 18.04.04, 16:14
          Dieta kopenhaska NA KROTKA METE pomaga, jesli sie chce szybko zrzucic KILKA
          KILKOGRAMOW.
          Po zakonczeniu jej idzie sie natychmiast go gory, bo schudlo sie w za szybki i
          nienaturalny sposob.
          Ja na ZUPIE KAPUSCIANEJ, tzw diecie prezydenckiej, troszeczke schudlam, w
          kazdym razie moj rozsadzony od jedzenia brzuch bardzo sie skurczyl, wiec efekt
          byl bardzo widoczny, a poza tym bylam najedzona do syta, bo w czasie
          glodowania wpadam w panike!
          Kolezanka na ZUPCE KAPUSCIANEJ schudla 15 kg w ciagu 3 miesiecy. Potem wrocila
          do obzarstwa .... i wazy wiecej niz przedtem!
          • Gość: Halina WODA WODA WODA IP: *.ip-pluggen.com 18.04.04, 16:18
            Podobno w czasie odchudzania trzeba pić olbrzymie ilosci wody, co pomaga w
            wyplukiwaniu trucizn, a takze pomaga w przemianie materii i wydalaniu stolca.
            Pije wode z kranu. Jesli ktos pije mineralna, to tylko niegazowana, tak
            zalecaja wszyscy.
            • martini_very_bianco Re: WODA WODA WODA 18.04.04, 16:27
              Halina. Chyba już trochę mieszkasz w tej Szwecji, skoro nie pamiętasz polskiej
              wody w kranie:)))))))) Picie kranówy w Polsce to samobójstwo i wlewanie w
              siebie kolejnych toksyn.
              Z wodą nie należy też przesadzać i wlewać jej w siebie na siłę. Jak ze
              wszystkim...
              • Gość: Halina Re: WODA mineralna IP: *.ip-pluggen.com 18.04.04, 21:18
                Masz racje martini. Mieszkam w Szwecji od 35 lat, ale jadac gdziekolwiek
                zagranice, wlaczajac w to kraje lezace na innych kontynentach, pije wode z
                kranu. W Polsce tez...
                A jedna z piosenkarek szwedzkich, kobieta dobrze po szescdziesiatce z
                temperamentem i kondycja Tiny Turner pije SZESC litrow plynow dziennie,
                przypuszczam ze wody mineralnej, bo to wygodniejsze w uzyciu, nie trzeba
                biegac do kranu za kazdym litrem.
                Ale tak powaznie to wiem, ze nawet w Szwecji pisze sie o wodzie mineralnej
                przy odchudzaniu, minimum 3 litry dziennie.
                • martini_very_bianco Re: WODA mineralna 18.04.04, 21:25
                  być może, ale 6 litrów to zdecydowanie za dużo...
                  Nawet w Szwecji, hmmm... Ja też teraz mieszkam za granicą, a niedawno, zupełnie
                  przypadkiem, byłam na takim małym wykładziku o makrobiotyce i wyraźnie mówiono,
                  że absolutnie nie wolno pić więcej, niż chce orgaznizm, czyli nie wlewać w
                  siebie wody na siłę, bo może się to skończyć poważnymi problemami z nerkami i
                  pęcherzem. No, chyba że ktoś ma pilną potrzebę wypijania 6 litrów wody
                  dziennie, ale to jego problem. Może ta pani po prostu dużo "wypaca" z racji
                  wykonywanego zawodu?

16%VOL
                  22%VAT
                  • Gość: Halina Re: WODA mineralna z humorem IP: *.ip-pluggen.com 19.04.04, 13:03
                    Masz racje, ze 6 litrow to za duzo, ale ta piosenkarka jest inna od wszystkich
                    W wieku 66 lat jest wielokrotna prababcia, a po scenie tanczy jak dziewczyna.
                    Codziennie rano plywa, trenuje na silowni, odzywia sie wg zasad zywienia, ma
                    adoratorow.
                    Poci sie niesamowicie. Kiedys zdarzylo sie nawet, ze na scenie w
                    piruecie "puscila" cieniutki strumyczek z przepelnionego pecherza, o czym
                    sama opowiadala w wywiadzie tlewizyjnym na 50-lecie jej kariery scenicznej.
    • Gość: milena Re dodajecie mi skrzydeł!!!!! dziekuje IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 18:31
      kochani jestescie dziekuje wam bardzo za tak duze zainteresowanie moim postem
      nawet nie wiecie jak mi pomagacie w tych nie ma sie co oszukiwac ciezkich dla
      mnie chwilach, zawsze lubialam sobie podjesc(a zreszta kto znas nie lubi) ale
      naprawde podbudowalo mnie to bardzo za co wam jeszcze raz bardzo serdecznie
      dziekuje myszki wszystkie kochane...a co do diety to kazda z waszych wskazuwek
      jest dla mnie cenna wszystkie posty bardzo dokladnie przeczytalam. juz jest
      lepiej organizm powoli przyzwyczaja sie do nowego stylu odrzywiania moje
      samopoczucie tez jest coraz lepsze a co najwarzniejsze czuje sie lzejsza!!!
      pozdrawiam i dziekuje...MILENA
      • Gość: ula Re: Re dodajecie mi skrzydeł!!!!! dziekuje IP: *.chello.pl 19.04.04, 12:29
        Milena , polecam Ci ocet jabłkowy! - 2 łyżeczki rozpuścić w 1/2 szklanki
        przegotowanej letniej wody dodać 1 łyżeczkę miodu i pić 3 razy dziennie!
        Sprawdzone! - spala tłuszcz i oczyszcza (zwłaszcza stawy) , ostatnio pojawiły
        się nawet kapsułki z octem jabłkowym , ja używałam ocet - rewelacja!
        Pijąc ocet i nie łącząc węglowodanów z białkami - chudnie się min. 1 kg
        tygodniowo!
        ! Musisz zrezygnować z białego pieczywa i ciast , ze słodyczy polecam chałwę
        (nie za dużo!,ale zaspokaja i głód i jest jedyną słodką rzeczą na którą można
        sobie pozwolić przy odchudzaniu).Spagetti z sosami warzywnymi i sałatą z oliwą -
        to można jeść do syta - nie tuczy.
        Po większym posiłku - 1/2 łyżeczki (od kawy) - mielonego kminku z majerankiem.
        Codziennie - jabłka i marchewka(chociaż jedna).
        Efekt gwarantowany! Polecam!
        • Gość: Halina Re: Re dodajecie mi skrzydeł!!!!! dziekuje IP: *.ip-pluggen.com 19.04.04, 13:42
          Ula, chyba ja tez sprobuje, bo o occie jablkowym wielokrotnie slyszalam ze
          jest swietny na spalanie kalorii.
        • Gość: milena Re: Re dodajecie mi skrzydeł!!!!! dziekuje IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:29
          ula dzieki bardzo ale problem polega na tym ze nie nawidze miodu napisz prosze
          w jakiej jeszcze postaci mozna go urzywac dzie ki dziupki!!!!
          • Gość: ula Re: Re dodajecie mi skrzydeł!!!!! dziekuje IP: *.chello.pl 19.04.04, 22:28
            Można i bez miodu! 3 - 4x dziennie po 2 łyżeczki w pół szklanki przegotowanej
            wody. Są też kapsułki z octem jabłkowym (np. CIDREX), ja wolę ocet , sama go
            robię i dodaję też do potraw. Polecam Wam też drożdże ponieważ odchudzanie to
            często stres,one mają dużo witamin z grupy B , dobrze też działają na cerę i
            podnoszą odporność organizmu - 1 łyżeczkę drożdży należy zalać wrzątkiem
            (koniecznie! - trzeba drożdże "zabić") - po wystygnięciu - wypić (raz dziennie).
            Przy odchudzaniu trzeba dużo pić (bez przesady) - najlepiej wodę niegazowaną i
            herbatki owocowe i ziołowe - niesłodzone.
            Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka