IP: *.clubnet.pl 17.04.04, 18:59
Jasio, dostales mail ode mnie? nie dostalem zwrotu ale wyslalem przez
wlasny SMTP, wiec moze gdzies zabladzilo po drodze.

podaje moj adres:

alexthefirst44@interia43.pl

(zabezpieczenie antyspamowe: w adresie nie ma cyfr!)
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Do Jasia 17.04.04, 19:09
      A co wy tu tak sobie ćwierku ćwierku chłopaki???Pozdrawiam..I przepraszam że na
      prywatne pole wlazłam..
      • Gość: Artur Re: Do Jasia IP: *.sasknet.sk.ca 17.04.04, 19:27
        Tylko czy z tego zwiazku beda dzieci ...
    • Gość: Majka Re: Do Jasia IP: *.wroclaw.mm.pl 17.04.04, 19:30
      Ja do Jasia też napisałam jeszcze przed swiętami. Napisał, że jest mocno zajęty
      i milczy jak zaklęty.
      Chyba sie tu juz dawno nie pojawiał?
      • martini_very_bianco Re: Do Jasia 17.04.04, 19:32
        pojawił się ze 3 dni temu w wątku o aspirynie:)
        Arturze, widzę, że z własnej woli zapuściłeś się w gniazdo oszołomawatych
        żmij... :)))
        Zuważyłam, że ostatnio, tzn od wczoraj, robisz się liryczny - tu panom o
        dzieciach wspominasz, wczoraj jakieś dziewczynie o facecie... No cóż, wiosna.

16%VOL
        22%VAT
        • Gość: are podnoscie post, podnoscie :D IP: *.clubnet.pl 17.04.04, 20:00
          Jasio sie dzisiaj pojawil tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=11732184&a=12042240
          • Gość: Majka Re: podnoscie post, podnoscie :D IP: *.wroclaw.mm.pl 17.04.04, 22:04
            A to jest Ten Jasio?
            Nie kojarzę Jego IP.
            • martini_very_bianco Re: podnoscie post, podnoscie :D 17.04.04, 22:05
              Jasio to Jasio, Majko. Ważne, że on kojarzy, to się do nas odezwie:)

16%VOL
              22%VAT
            • Gość: are tak, to ten. IP: *.clubnet.pl 17.04.04, 22:12
        • Gość: are tzn. watek nie post :-| IP: *.clubnet.pl 17.04.04, 20:01
      • martini_very_bianco Re: Do Jasia 18.04.04, 15:08
        up

16%VOL
        22%VAT
    • Gość: Jasio Jestem, przepraszam... IP: *.ipt.aol.com 18.04.04, 15:22
      > Are, dziekuje za e-mail. Zalacznik rozszyfrowalem. Chcialem opisac jak to
      wyglada z dnia na dzien stosujac ta metode na samym sobie, ale po prostu jestem
      zbyt zajety, aby watrobe sobie oczyszczac w najblizszym czasie.

> Majka, przepraszam ze nie odpisalem. Mam nadzieje ze sie czujesz lepiej.

> Pozdrowienia z bardzo ostatnio slonecznej Florydy!
      • Gość: Majka Re: Jestem, przepraszam... IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.04, 16:11
        To ja nadal będę czekała na maila.
        Ale spokojnie Jasio, spokojnie.
        Leż póki co pod palmami i korzystaj z dobrodziejstw słoneczka:))
        • Gość: Bogdan Re: Jestem, przepraszam... IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 16:22
          Nie podlizuj się Majka Jasiowi,bo i tak nie zaprosi cię na Florydę.
          • Gość: Majka Re: Jestem, przepraszam... IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.04, 16:33
            Tu jesteś w błędzie Kolego.
            To, żeby ja znalazła sie na Florydzie jest absolutnie niemozliwe:((((
            Boję się latania:(
            Kiedyś latałam, ale coś mi się porobiło i teraz żadna siła nie zaciągnęłaby
            mnie na pokład.
            • martini_very_bianco Re: Jestem, przepraszam... 18.04.04, 16:36
              jeszcze masz pokład statku. też może być ciekawie, i można się przeciągnąć
              bezproblemowo:)
              • Gość: Bogdan Re: Jestem, przepraszam... IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 16:42
                Problem nie jest w środku lokomocji tylko w życzliwości Jasia.
                • Gość: Majka Muszę dodać oczywiście... IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.04, 17:24
                  No tak, oczywiście. Powinnam zacząć od tego, że gdyby nawet Jasio okazał się
                  tak dobrotliwy, życzliwy...i wyraził chęć zaproszenia mnie za ocean, to jest
                  niemożliwe bym skorzystała z takiego dobrodziejstwa:((

A relaksującego wypoczynku pod palmami życzę z głebi serca... no, bo ile można
                  słuchać (czytać) tego naszego biadolenia o bólach, kolkach, strzykaniach...

Niech Jasio łapie mahoń, regeneruje siły i wraca tu do nas (wirtualnie)jak
                  nowy...

Dobrze kończę, bo znów mi Bogdan zarzuci, że za dużo słodzę Jasiowi:)
      • Gość: are Do Jasia bis IP: *.clubnet.pl 18.04.04, 18:44
        Witam.
        nie bedzie mnie przez dluzszy czas na forum, ale jak bedziesz mial wiecej
        czasu i bedziesz sie chcial powymieniac cyfrowymi zbiorami wiedzy to zapraszam
        na mail :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka