Dodaj do ulubionych

bóle głowy, przerażenie

13.03.11, 13:10
od jakiegoś czasu mam straszne boleści głowy, czasami drą mi nogi, boli mnie w plecach, jestem niespokojna przerażona, wydaje mi się ze mam większy brzuch ale ciąże wykluczam nie było żadnego stosunku tylko przytulanie w ubraniach czym to może być spowodowane czy to może być spowodowane stresem, ciągle żyje w dużym stresie czy może to na tle nerwicy.
Obserwuj wątek
    • susan42 Re: bóle głowy, przerażenie 01.04.11, 19:25
      Witaj!Bardzo Ci współczuję!
      Ale może Ci pomogę poprzez mój artykuł , który możesz przeczytać na mojej stronie - migrena-www.jakpokonacbol.blogspot.com
      Pozdrawiam!
      • baska192 Re: bóle głowy, przerażenie 01.04.11, 22:53
        Szukaj na forum borelioza.Zwlaszcza jak objawy przejda w bardziej uciazliwe.To trwa powoli ,nasila sie powoli,tak z miesiaca na miesiac gorzej z malymi przerwami dobrego samopoczucia ale czujesz ,ze cos jest nie tak.
        Mozesz tez sprawdzic chlamydie.To tyle ode mnie.Oczywiscie sa jeszcze inne choroby ale zwracam Ci uwage na te zupelnie ignorowane przez lekarzy.
        Jeszcze wez pod uwage pasozyty.
        • minniemouse Re: bóle głowy, przerażenie 02.04.11, 09:42
          przede wszystkim IDZ DO LEKARZA bo takie nagle silne bole glowy moga byc oznaka czegos bardzo powaznego,
          wymagajacego szybkiej interwencji.

Jesli juz wczesniej miewalas bole glowy a tylko ostatnio staly sie takie uciazliwe, to mozesz miec po prostu migrene.
          Dokladne informacje o migrenie uzyskasz z mojego forum,
          dokad trafisz po linkach u dolu.

Szczegolnie poczytaj info z linkow pod naglowkiem forum
          ABC migreny i Fazy migreny.

Minnie
      • minniemouse Re: bóle głowy, przerażenie 02.04.11, 09:44
        Ale może Ci pomogę poprzez mój artykuł , który możesz przeczytać na mojej stronie - migrena-www.jakpokonacbol.blogspot.com

twoj link nie pracuje.
        poczatek nie wrozy dobrze....

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka