Dodaj do ulubionych

prosze o porade

25.07.11, 13:24
witam serdecznie byliśmy wczoraj z cała paczką przyjaciół nad jeziorem niestety z początku pogoda nie dopisywała wiec nikt nie przygotował sie na kompiel lecz gdy pogoda sie poprawiła wskoczylismy w rzeczach zeby troche popływac niestety po wyjsciu siedziałam pare godz na kocu na zimnej ziemi wiec dzis rano jak sie obudziłam poczułam bardzo silny ból w podbrzuszu nawet jak tupłam nogą to czułam straszny ból jakby miało wyrwac mi narzady teraz w ciagu dnia jest troche lepiej nie odczuwam juz az tak duzego bólu ale nadal on istnieje wiec ciezko mi strierdzic teraz czy to zapalenie pęcherza czy jajników czy moze jeszcze cos innego mysle ze jednak to przeziebienie pecherza lecz nie odczuwam duzego bólu przy oddawaniu moczu i nie chodze czesto do toalety jak to opisane jest w objawach wiec prosze o odpowiedz czy powinnam sie martwic czy moze samo przejdzie z góry dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: prosze o porade 25.07.11, 21:47
      Na dwoje babka wróżyła - przejdzie bez leków albo i nie.
      Może przeziębiłaś jajniki. Spróbuj np. ibuprom /p.zapalny/ i no-spę.
      Jak w ciągu 2 dni ból nie minie, a tym bardziej jak się nasili idź do lekarza. Dobrze by bylo przedtem zrobić zwykłe badanie moczu /6-8 zł/. Aha, przy problemach z pęcherzem niekoniecznie odczuwa sie nacisk na pęcherz i inne tego typu klasyczne objawy. Jeżeli pojawi się temperatura - nie czekaj, tylko idź do lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka